Tudlak fogadni is illetve menni is minden jóba benne vagyok dobjuk fel az estet
Nyáregyháza , Monor környékén csatlakoznék párhoz , én is tudlak fogadni !! 29 éves magára igényes pasi . Élvezzük az életet
Sziasztok. Olyan férfit keresünk párommal a hölgy örömére miskolc és környékén akinek helye is van.
Szia. Jelentkeznék!
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 19:55
Sziasztok. Miskolc környéki igényes hàzaspàr igényes fiú barátot keres lehetőleg hosszú távra.. Viberen kommunikálunk..
Sziasztok. Szép estét. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak és ismerkedne, találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok. Mobilis, utazni tudok
Várom kedves leveleteket.
Várom kedves leveleteket.
Sziasztok!
Ma estére keres magának fiatal pasit?
Párok, lányok érdekelnek, de akár swinger rendezvény is érdekel.
Üdv,
Dani
Ma estére keres magának fiatal pasit?
Párok, lányok érdekelnek, de akár swinger rendezvény is érdekel.
Üdv,
Dani
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetésére . Ha szívesen ismerkednétek várom privát üzeneted !
Szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párhoz házaspárhoz tartalmas tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömének fokozására kényeztetésére . Ha szívesen ismerkednétek várom privát üzeneted !
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a nyelvemmel. Párral is ismerkednék hetero alapon. Akit érdekel írjon üzenetet
Mit lehet tudni a hölgyekkel.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (tegnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:00
Ma esti bulinkba max 40es korosztályból sportos pasit keresünk. 30 fő, jelenleg több a lány mint a pasi.
Sziasztók! 52 évesen idösebb pàrhóz csatlakoznèk! Ceglèd ès környéke.Nidizást is kedvelem. Irj privàtba szèp napot!!!
Ma esti bulinkba max 40es korosztályból sportos pasit keresünk. 30 fő, jelenleg több a lány mint a pasi.
Budapesten flipchart tábla hölgyeknek, pároknak ! - priviben érdeklődj
Szopnék kíváncsi hetero pasit Kecskeméten.
Helyem van
Helyem van
Sziasztok.
Párt keresek akik szivesen ismerkednenek 30 eves fiatal sraccal.
Nagy cicis teltebb alkatu holgy volna az idealis. 40 es korosztaly is erdekes lehet szamomra.
Pest megye,
Gergo
Párt keresek akik szivesen ismerkednenek 30 eves fiatal sraccal.
Nagy cicis teltebb alkatu holgy volna az idealis. 40 es korosztaly is erdekes lehet szamomra.
Pest megye,
Gergo
Sziasztok! Ma 12 körül Székesfehérvár, Mór környékén egy spontán kaland, párok, hölgyek?
Megbízható, igényes ápolt pasi vagyok!
Megbízható, igényes ápolt pasi vagyok!
Sziasztok! Van itt olyan pár akik fogadnák egy 30éves magára igényes pasi közeledését? (Balaton Északi part)
Szia/Sziasztok!
Igényes normál testalkatú 20 éves bisex fiú vagyok, szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak, még nem volt részem ilyesmiben, de nagyon izgat a dolog. Május 28 és 30 között szívesen találkoznék.
Írj/írjatok nyugodtan privátban és ismerkedjünk.
Igényes normál testalkatú 20 éves bisex fiú vagyok, szívesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak, még nem volt részem ilyesmiben, de nagyon izgat a dolog. Május 28 és 30 között szívesen találkoznék.
Írj/írjatok nyugodtan privátban és ismerkedjünk.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok

tarloka

Milnik28
Kayla Rouge