Sziasztok !
Szívesen ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha van valaki aki ismerkedne írjon privátba !
Szívesen ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére.Ha van valaki aki ismerkedne írjon privátba !
Sziasztok. Párt szivesen fogadok a 20. Kerületben. Nézzétek meg a profilom !
Párt szivesen fogadok a 20. Kerületben. Nézzétek meg a profilom.
Sziasztok! Holnap Budapesten kizárolag a lányörömére keresünk egy nemkamus fiut
Párt keresek ma estére, helyem van.
Sziasztok!
Aktuális még? (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Aktuális még? (Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok irtam
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (tegnap 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk
Sziasztok, budapesti 20-50 közti párok?
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk,viberszám előny.
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
rérfi szabolcsban?
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok. Ma párhoz csatlakoznék. Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Fiút keresünk marstére ,lehetnek 2 is,fogadni tudunk
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk ma
Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk

tarloka

Sheridan