Sziasztok irtam
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk
Sziasztok, budapesti 20-50 közti párok?
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk,viberszám előny.
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok!
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 05. 09. szombat 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
rérfi szabolcsban?
Sziasztok,
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
ha olyasvalakit kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha néha határozottságra is szükség van, akkor lehet, hogy pont egymást keressük. Negyvenes, ápolt, tapasztalt vagyok, és kifejezetten élvezem, amikor a spontaneitás mellé egy kis tudatos irányítás is társul – persze csak akkor, ha ez mindenkinek komfortos.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, nézzetek rá az adatlapomra, és írjatok bátran.
Akár már a közeljövőben is összefuthatunk.
Sziasztok. Ma párhoz csatlakoznék. Győr és környékén. Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Fiút keresünk marstére ,lehetnek 2 is,fogadni tudunk
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk ma
Kecskemét pár vagyunk hetero fiúkat keresünk
Szép napot Mindenkinek! Kifejetten autós játékokra keresnék, ma este-éjjel egy Szolnok környékén járó, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt... dogging játékokra, vagy akár csak végignézni a Hölgyet, autótokban, természetben a Párjával... minden megoldásra nyitott, ápolt, intelligens, jó méretű, határozott de nem tolakodó Férfiként...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kedves Párok! Diszkrét, sportos férfiként női-férfi párral ismerkednék. Helyet tudok biztosítani. Fejér megyei vagyok.
Sziasztok. Szabolcs megyében szívesen ismerkednék párral. Nem volt benne részem, hajt a kiváncsiság
Sziasztok. Szabolcs megyei párral ismerkednék.
Esetleg vasárnap ??
(Ez egy válasz Dani98 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 08. péntek 19:55
Sziasztok!
Ma estére keres magának fiatal pasit?
Párok, lányok érdekelnek, de akár swinger rendezvény is érdekel.
Üdv,
Dani
Ma estére keres magának fiatal pasit?
Párok, lányok érdekelnek, de akár swinger rendezvény is érdekel.
Üdv,
Dani

tarloka

kondor02
Yulia