Sziasztok! A héten Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén szívesen kalandoznék párokakkal, hölgyekkel, akár csak masszázs is szóba jöhet, természetesen a hölgy örömére! Normális, megbízható, igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!
Sziasztok ma estere sportos pasit keresunk !
Csak olyan irjon kinek van az oldalan magarol foto !!!
45 eves korug keresunk !!
Csak olyan irjon kinek van az oldalan magarol foto !!!
45 eves korug keresunk !!
Sziasztok! Hölgyet kényeztetnék a párja előtt mindkettőjük örömére. Diszkrécio igényesség adott és elvárt.
Sziasztok, párral találkoznék, napközben érek rá és van diszkrét helyem is.
Sziasztok! Írtam privátba!
(Ez egy válasz Eszer és Zsolti üzenetére (tegnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:55
(Ez egy válasz Eszer és Zsolti üzenetére (tegnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hetero pasit keresünk vagy pasikat. Helyünk van. A hölgytagunk molett.
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok. Hetero pasit keresünk vagy pasikat. Helyünk van. A hölgytagunk molett.
Sziasztok ! Ma estère keresünk kizárolag a lány örömére egy fiut aki meris találkozni nemcsak írogat , Budaprsten van jo buvohely
31 éves pasi párhoz csatlakozzna
30 év alatti srác jelentkezhet nálunk
Csao, sziasztok! Ma estére Budapesten hölgyeket és férfiakat keresünk (max. 40éves korig) akik szeretik az ilyen nagyon jó kis összejöveteleket.
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Helyszínt mi biztosítani tudjuk. Igényes, intelligens, jófej embereket keresünk, mint amilyenek Mi is vagyunk. Diszkréció garantált és elvárt. Minden megbeszélés kérdése, az a fontos hogy jól érezzük magunkat!
Ha jeleztek privát üzenetben és egyből megvan az érdeklődés mindkét oldalról, akkor egyből válasz üzenetben megírom a viber számomat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tudjunk instant beszélni
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Vácon valaki?
Sziasztok! K.barcika és környékén kalandoznék! Hölgy , pár, akár autóskaland is szóba jöhet!
Lányt vagy párt keresek. Nem feltételül szexre, barátkozás is belefér nekem... Hosszabb kapcsolat híve vagyok! De meglepetés fiú is szívesen leszek el tudom fogadni hogy nem rólam szól az este és mindent meg teszek hogy jó legyen... Én egy jó megjelenésű szingli (de keresem a párom) átlagos srác vagyok. Megértő, megbízható diszkrét normális srác vagyok. Szívesen barátkozok. Pest, pest megyéből. (utazni tudok, autóm van). Nem dohányzok, nem iszom egészséges életet élek. Szeretek kényeztetni lányt! Párral szeretem a 3-as Heteró alapon! Szeretek puncit nyalni mindenféle helyzetbe! Ha egyszerre vagy felváltva cserélgetve kényeztetjük a lányt, szendvicsezni, 2 farok 1 helyre, kettős behatolás a punciba, ha a feleség szereti egyszerre 2 pasival az nekem is be jön! Tudom hol a "helyem" egy hármas kapcsolatban és tiszteletben tartom kérésetek! (A Creampie egyszerre egymás után sincs ellenemre sőt izgat!) Szeretek előttem más által teleélvezet puncval játszani, dugni! Szeretem ha tocsog a punci. Izgat, ha többen kényeztetünk egy nőt, Szeretkezni szeretek csókokkal, simogatással, (méretem: 19/5) Ha szimpi vagyok keres bátran. mindenféle elérhetőség a lapomon.
Sziasztok! Adatlapomon minden infó megtalálható, párokhoz csatlakoznék
Bulizzunk egy jót
Bulizzunk egy jót
Sziasztok párt keresek hetero pasi vagyok
Sziasztok, Szivesen talalkoznek ma parral vagy holggyel.
Keresem a kémiát! Egyedülállóként szívesen csatlakoznék olyan párhoz, akik szeretik a minőségi időtöltést és a tabuk nélküli, mégis kulturált ismerkedést. Fontosnak tartom az őszinte kommunikációt és a biztonságos környezetet. Beszélgessünk, és nézzük meg, működik-e köztünk a szikra!
szep napot olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a holgyet erdekelne elojatekkent egy kis erotikus masszirozas amibol utanna barmi kialakulhat illetve a ferf kseobb be is szallna ! hely kellene viszont utazni tudnek! Viber jo lenne ha lenne! varom a választ olyanoktol akik komolyan is gondolnak!

tarloka

Tomo44
Eva D