Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! Péntek napközben párt vagy lányt fogadnék, masszázs kérhető!
Sziasztok sportos 35+fèrfi vagyok párokhoz csatlakoznék utazni ill fogadni is tudok megbizható diszkrèt jó méretekel rendelkezem .Cuckold
cr
eating .
alf
ea alf
mp alf
ia
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, előny!!!
Hivatásosok!
Sziasztok, írok
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Orálcentrikus pasi vagyok! Pár hölgy tagjának kényeztetése akár a párja jelenlétében is!
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok hetero alapon keresek párt minden jóra, utazás nem gond!
Sziasztok most délpestmegyében nagy méretü ffi?
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek választ privátba várom !
Ismerkednék Szekszárdon kedves nyitott valós középkorú párral házaspárral tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra természetesen a hölgy örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek választ privátba várom !
Sziasztok! Párt keresek napközbeni talira! Hely megoldható!
Sziasztok. Én benne lennék minden jóban. (Hetero alapon) 2400
Sziasztok. Én benne lennék minden jóban..
terhes lány mellé keresünk harmadiknak kant. bp
Keresünk 2-4 egymást ismerő pasit, (nem szervezünk, nem lehet csatlakozni, már meglévő társaság oké csak)ha lehet 45 alatt, akik kényeztetnék hölgytagunkat. Napközben, maximum pár óra lenne, hely kell a közelünkben. Mini gang, blow-bang, bukkake jelleg, majdnem mindent lehet. Ha esetleg igazolt teszt is van akkor punciba is mehet, amúgy mindenhová máshova, szájba is. Nem finnyás, szereti smile
Vagy keresünk kizárólag olyan pasit aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Vagy keresünk kizárólag olyan pasit aki valóban pár hölgy tagjával szeretne 3asban szexleni, ha kizárólag azért keresel párt mert csajok nincsenek, az ki fog derülni..
Tehát nagytól az extra nagy intim méretig keresünk pasit, aki a helyet megoldja, első alkalommal mindenképpen. Előny ha többlövetű vagy. Ha extra sokáig bírod az nem előny. Több rövidebb, változatos menet jobb mint egy hosszú.
Hetvegen ismet volt szerencsem egy paroshoz, fotokat lathattok az adatlapomon , az ott leirtak szerint tovabbi parokat keresek, akik szeretnek ha egy nagyfarku, potens, kozvetlen srac a ferj / barat elott vagy vele egyutt kenyeztetne a holgyet

tarloka

maxxxis
Giovana