Fiatal pár keres támogatót. Részletekért írj
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Sziasztok, Szolnokon keresnék párt akihez csatlakozhatnék
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok !
Középkorú nyitott párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van olyan aki valóban ismerkedni és találkozni is akar írjon privátba!
Középkorú nyitott párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van olyan aki valóban ismerkedni és találkozni is akar írjon privátba!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Ma estére keresek Uni aktív pasit.Veszprém mellett van helyem!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Sziasztok! Ma délután szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére, Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén!Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
Sziasztok! 50-es potens egyedulallo pasikent, rendszeres szexpartnere lennek egy parnak!
Ad kölcsön a felesêged pàrod .Két negyven pluszos pasi szívesen dugnà használná előted a pàrod elöted vagy veled közösem hetero alapon.Helyünk nincs utazni tudunk, vagy akàr kocsival félre àltok a pàrod csak a popsijàt ki dugja az kocsi mindenki el élvez és mehet a dolgàra .17 19 intim àtlagos testalkat
Sziasztok, magára igényes 40-es pasit keresünk aki besegít csajom kényeztetésében Dél-Pest környékén akinek helye is van .
Sziasztok!
Rendőr bácsit keresünk..
Rendőr bácsit keresünk..
Mai nap napközben keresem partnerem, partnereim Budapesten és a környéken!
Mindenkinél számít .
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (tegnap 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:38
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Miskolcon csatlakoznék mindkét fél örömére ápolt igényes 40-es pasi vagyok

tarloka

Júlia férje