Sziasztok!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok, jó fej páros társasága lennék ha lehet rendszeresen.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Teszünk még egy próbát, hátha most sikerül: kimondottan tűzoltó foglalkozású, jó megjelenésű férfit keresünk szexi feleségem szórakoztatására. Nem elég csak a beöltözés (sisak, egyéb felszerelés persze jól jönne
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
, tényleg fontos, hogy tűzoltó legyél. Tudjuk, hogy elég szűk keresztmetszet, de hátha
Sziasztok. Holnap napközben szívesen masszíroznék hölgyet, lehetsz párban van egyedül!
Nagy mérettel párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Budapesten ma szívesen ismerkednek, csatlakoznek párhoz. Kukkolni is szeretek
Sziasztok! Ma este Nyíregyházán és környékén párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
Keresnénk egy szombat délután ráerő fiatal igényés ápolt sportos nagyfarkú pasit a feleségem örömére!
Keresnénk egy szombat délután ráerő fiatal igényés ápolt sportos nagyfarkú pasit a feleségem örömére!
Velem koru parokkal ismerkednek 24/F
Sziasztok. Csepel sziget, és környékén, szeretnék megismerkedni egy diszkrét hármasra vágyó párral.
Kölcsönös szimpátia, és nem rohanás, lenne a mottó.
Kölcsönös szimpátia, és nem rohanás, lenne a mottó.
Sziasztok
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Mi egy 45 es 42 eves pár vagyunk.
Július 13-20 ig Rodoszon nyaralunk /evita bay szalloda/. Pasit keresünk aki flörtölne a feleségemmel. Ebben az időben ott nyaral vagy ott dolgozik
Sziasztok, én egy kíváncsi 20 éves fiú vagyok, aki igényes, tapasztalt párhoz csatlakozna felfedezni.
Hellyel nem rendelkezek, bi férfit és hetero nőt keresek elsősorban, de sokmindenre nyitott vagyok.
Írjatok bátran és kérdezzetek, szívesen válaszolok!
Hellyel nem rendelkezek, bi férfit és hetero nőt keresek elsősorban, de sokmindenre nyitott vagyok.
Írjatok bátran és kérdezzetek, szívesen válaszolok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások ! f
Sziasztok, Szolnokon keresnék párt akihez csatlakozhatnék
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok !
Középkorú nyitott párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van olyan aki valóban ismerkedni és találkozni is akar írjon privátba!
Középkorú nyitott párral házaspárral ismerkednék Szekszárdon tartós tartalmas diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha van olyan aki valóban ismerkedni és találkozni is akar írjon privátba!
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!

tarloka

Roxanne Keys