Sziasztok. Volna pár akik egy diszkrét pasit keresnének? Akár most hétvége! Helyem lenne Dunaújvárosba, de az utazás sem jelentene gondot. Csak akik komolyan is gondolják.
párhoz csatlakoznék a mai napon
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Én egy 177 magas 90 kg zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok!
Ismerkednék Borsod Heves Szabolcs Hajdú bihar megyékben, ma este szivesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak
Ismerkednék Borsod Heves Szabolcs Hajdú bihar megyékben, ma este szivesen csatlakoznék párokhoz harmadiknak
Sziasztok!
Holnap estére keresnénk igényes pasit,hármasra,HETERO alapon!!!!
Vastag farok előnyben !
Kép nélkül ne irj!
Pest megye
Holnap estére keresnénk igényes pasit,hármasra,HETERO alapon!!!!
Vastag farok előnyben !
Kép nélkül ne irj!
Pest megye
Sziasztok Budapest, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében keresek olyan fiatal lányt vagy nőt, akivel már az első pillanattól azt érezzük, mintha régóta ismernénk egymást. Nekem nem csak a szex számít, hanem az is, hogy legyen köztünk ölelés, csók, bújás, közös összebújás az ágyban, beszélgetés és igazi közelség. Olyan találkozást keresek, ahol nem csak annyi az egész, hogy együtt vagyunk és utána mindenki megy a dolgára, hanem megvan az igazi barátnő feelingje is az egésznek ha magadra ismersz irj
Sziasztok ! Mikor ?
(Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (ma 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:54
Sziasztok pasit keresunk harmadiknak párom örömére csak hetero alapon.olyan fiatal srac jelenkezését várjuk csak Bp...
Sziasztok pasit keresunk harmadiknak párom örömére csak hetero alapon.olyan fiatal srac jelenkezését várjuk csak Bp...
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
Szombaton ismét fogadnék egy fiatalos párt, budapesti lakásomon. 32 éves, sportos srác vagyok, tapasztalt többes szexben.
Dávid
Szombaton ismét fogadnék egy fiatalos párt, budapesti lakásomon. 32 éves, sportos srác vagyok, tapasztalt többes szexben.
Dávid
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Nagy mérettel keresek
Sziasztok
30 éves srác vagyok Székesfehérvár és környékén szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Imádok nyalni és kényeztetni.
Nincs nagy méretem de eddigi visszajelzések alapján vastag.
Utazni tudok helyem nincs.
30 éves srác vagyok Székesfehérvár és környékén szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Imádok nyalni és kényeztetni.
Nincs nagy méretem de eddigi visszajelzések alapján vastag.
Utazni tudok helyem nincs.
Sziasztok, főként Szolnok környékén csatlakoznék párhoz (22/F)
Párnak helyet biztosítanék esetleg be is szállnék!
Szabolcsban keresek olyan hölgyet aki kimondottan élvezne egy kényeztető masszázst a hölgy igényeinek megfelelően! Ha izgatja a párja jelenlétében is!
Helyem van! Diszkréció fontos és elvárt!
Helyem van! Diszkréció fontos és elvárt!
Szia
(Ez egy válasz Amaina üzenetére (tegnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:58
Szombat estére keresünk harmadik pasi beszállók egy kellemes hármas sexhez. Akit érdekel írjon privátban.
Sziasztok 25 éves heteroflexibilis vagyok.
BP mellet lakok,kocsim van szóval utazni tudok.
Leginkább nők vagy párok érdekelnek.
Szívesen kipróbálnám magam párral vagy többesben.
Remélem itt találok majd partnert/partnereket.
BP mellet lakok,kocsim van szóval utazni tudok.
Leginkább nők vagy párok érdekelnek.
Szívesen kipróbálnám magam párral vagy többesben.
Remélem itt találok majd partnert/partnereket.
Szombat estére keresünk harmadik pasi beszállók egy kellemes hármas sexhez. Akit érdekel írjon privátban.

tarloka