SZIASZTOK. hosszú hétvégére . hosszú orgazmusra és hosszabb távra keresünk partnert az adatlapunkon leírtak szerint.
Sziasztok. Holnap "Péntek" estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Helyem is van ma.
Éjszaka is.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit.
Helyem is van ma.
Éjszaka is.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok! Ma délután párral kalandoznék Győr környékén! Ha megbeszéljük én ott leszek!! Szép napot mindenkinek!
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit . Írjatok priviben és küldünk elérhetőséget vagy írjatok ti !
Házaspárral kalandoznék ,adatlapom adott.
Sziasztok! Budapesti 32 éves diplomás, jóképű férfi (átlagos alkat és méret) keres hölgyeket, csatlakozna párokhoz 3.-nak vagy cuckold alapon. Kifejezetten orál centrikus vagyok, szeretem a hölgyeket kényeztetni, akár egyoldalúan is. Helyem ritkán van XI kerületben, de kocsim van, így mobilis vagyok. 40-es hölgyek előnyben
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Találkoznék veletek újvárosban..
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (tegnap 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:03
Sziasztok hetero pár vagyunk Dunaujvarosbol helyünk van pasit keresünk hölgy örömére priviben küldünk elérhetőséget
Olyan pàr ,hölgy jelentkezèsèt vàrom aki kipróbàlna egy extra nagy farkú pasit.
Àpoltsàg,higiènia alap
Àpoltsàg,higiènia alap
Környékünkön hellyel rendelkező pasit keresünk hétfőn, napközben, akinek van már többes tapasztalat
Sziasztok,
Ma este keresunk hetero alapon ferfit harmadiknak a holgy kenyeztetesere.
Budapesten hellyel rendelkezot!
Fiatal par vagyunk. Baratnom 28 eves csinos.
Privatban jelentkezz viber elerhetoseggel kerlek.
Ma este keresunk hetero alapon ferfit harmadiknak a holgy kenyeztetesere.
Budapesten hellyel rendelkezot!
Fiatal par vagyunk. Baratnom 28 eves csinos.
Privatban jelentkezz viber elerhetoseggel kerlek.
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy kényeztetésére örömére . Választ privátba várom !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú párhoz házaspárhoz a hölgy kényeztetésére örömére . Választ privátba várom !
Sziasztok! Biszex férfitagú párral ismerkednék. Hajdú-Bihar megye.
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok! Valós találkozni is merő hölgyet vagy párt keresek! Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Sziasztok!
Holnap délelőtti órákban párokkal szívesen találkoznék Miskolcon és környékén.
40 es sportos férfi vagyok
Holnap délelőtti órákban párokkal szívesen találkoznék Miskolcon és környékén.
40 es sportos férfi vagyok
Sziasztok párok!
Győrben ismerkedés, kaland? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok

tarloka

sora-mea
Christina Jolie