Tedd hozzá, hogy FIZETŐS SZOLGÁLTATÁS!!!
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 24. vasárnap 19:35
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit Helyünk van Dunaújvárosban!!! Akár ma este is várjuk aki jönne írjatok priviben és küldünk elérhetőséget
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Sziasztok hetero pár vagyunk hölgy örömére keresünk pasit Helyünk van Dunaújvárosban!!! Akár ma este is várjuk aki jönne írjatok priviben és küldünk elérhetőséget
kifejezetten érett párt keresek
Sziasztok, megragadnám a lehetőségét a találkozásnak...
(Ez egy válasz tryer üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, adatlapunknak megfelelően ismerkednénk.
Szia, sziasztok! Hétfőre keressek, pàrt vagy hölgyet! Kor, alkat nem számít! Ha van valaki, írjon privàtot! Köszönöm
Huncutkodást keresek a hétvégén. Fő csapásirányom a párokkal való szexuális játékok. Szivesen részt veszek light Bdsm játékokban is. Kikötözés, szerepjáték stb.....
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Budapest 19ker.
Profilom, képeim.
Sziasztok, szívesen ismerkednék Veletek, írjunk privát üzenetben. üdv. Isti.
(Ez egy válasz MelcsiPeti üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 24. vasárnap 15:42
Sziasztok. Párként keresnénk ma estére Budapesten igényes masszírozni is tudó férfit a hölgy örömére. Légy àpolt normál testalkatú és maximum 45 éves. Viberen videóhívásban vállald magad. Sem képet nem kérünk sem küldünk kizárólag videó hívásban. Nem érünk rá kamusokra. Ma van szabad esténk.
Szexuàlis izgalmakat keresek hàzaspàrral,hetero alapon. Lehet izgalmas a szex konkrèt behatolàs nèlkül is.
Vàrom az ötleteket.
Vàrom az ötleteket.
Sziasztok. Párként keresnénk ma estére Budapesten igényes masszírozni is tudó férfit a hölgy örömére. Légy àpolt normál testalkatú és maximum 45 éves. Viberen videóhívásban vállald magad. Sem képet nem kérünk sem küldünk kizárólag videó hívásban. Nem érünk rá kamusokra. Ma van szabad esténk.
Sziasztok! Van itt valaki akihez lehet csatlakozni az est folyamán?
Jászberény ill környéki parhoz beszalnek, írj privit ha komolyan gondoljátok
420Páros akik szeretik a nyitott,gátlástalan élvezetekkel teli, reggelig tartó chillezős, forró estéket hármasban, ketten egy Nőért..dupla élvezeteket...határait feszegetni..?!?
Inkább tartós baráti kapcsolatot keresek mint kósza gyors numerát...
Inkább tartós baráti kapcsolatot keresek mint kósza gyors numerát...
Sziasztok Kedves Párok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
31 éves szolis bőrű ingényes inteligens pasi vagyok. Volt szerencsém már hármasban és azóta hajt ez a vágy, hogy újra átéljem. Szívesen ismerkednék párokkal akár beszélgetnék is. Akinek felkeltettem érdeklődését szívesen veszem a megkeresést.
Legyen szép napotok!
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék diszkréten harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha érdekel és ismerkednétek írjatok privátba !
Szívesen csatlakoznék diszkréten harmadiknak Szekszárdon nyitott középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz a hölgy örömére kényeztetésére. Ha érdekel és ismerkednétek írjatok privátba !
Sziasztok. Méretes az oke megvan. A többi az nem.
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz messi25 üzenetére (2026. 05. 24. vasárnap 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
sziasztok
végre itt a jó idő mi két 40es sportos igényes potens hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt akár több napra is egy kis kalandozásra
írjatok ránk bátran privátban
végre itt a jó idő mi két 40es sportos igényes potens hetero barát vagyunk balatoni vitorlásunkon és apartmanunkban szívesen vendégül látnánk hölgyet párt akár több napra is egy kis kalandozásra
írjatok ránk bátran privátban
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest

tarloka

Marketa K