Duci hàzaspàrt keresek Pest megyéből,nyalnàm a puncit baszàs előtt alatt utàn.
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Sziasztok! Találkozni merő pár társaságát keresem.
Sziasztok! Május 29-én napközben szívesen vendégül látnék egy párt Budapesten.Jó idő reményében akár a medencét is felavathatjuk
40-es ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok. Privát üzenetben keressetek.
40-es ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok. Privát üzenetben keressetek.
Sziasztok kezdő Pár Szabolcsból ? Akik talizni is akarnak ??
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok! Szegedi intelligens, nem tolakodó, egéséges, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Szexcentrikus pár esetleg hölgy partnerem keresem akár rendszeres szexkapcsolatra. A hármas vagy a cuckold nem jelent akadályt mert volt már benne részem. Privátba írjatok!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, előny!!!
Debrecen környékén keresnék párokat akikhez lehetne csatlakozni hetero alapon a hölgy örömére, privátban beszéljünk róla.
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Dél pest
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Szívesen fogadnék holnap nap közben....hely van...
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Valaki kölcsönadná a nejét? Fejér,Veszprém, Komárom...
Kicsit használom és visszaadom
...de végig is nézheted, ahogy jól.....
Igényes, apolt pasi vok.
Kicsit használom és visszaadom
...de végig is nézheted, ahogy jól.....Igényes, apolt pasi vok.
Nyalós pasi párt, hölgyet vár légkondis szobába, nagy zuhany is van, csak ti hiányoztok
sziasztok olyan nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a newjet es helyuk is lenne azaz tudnank fogadni? En utaznbi tudnek!
Sziasztok ma estére keresek BP. I párt, hölgyet 20 órától éjfélig, vagy akár egész éjszakára.
Hàzaspàrt ,nőt keresek ma ,helyem van
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok Hetero alapon, ápolt,igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!Csak kukkolas is érdekel
Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatok Hetero alapon, ápolt,igényes 42 éves férfi vagyok Budapestről! Privát üzeneteket várok!Csak kukkolas is érdekel
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó

tarloka

toratoratora