Ma estére, keresek hölgyet vagy párt Budapest belvárosában, egymás kukkolására, vagy egymással való játékokhoz!
Sziasztok,
Cuckold szexre keresek hozzám hasonló intelligens, igényes párt.
Üdv:
M
Cuckold szexre keresek hozzám hasonló intelligens, igényes párt.
Üdv:
M
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok vasárnap Szentkirályszabadján leszünk az elhagyott városban párként! Csinos szexi párokat pasikat szívesen szívesen megismerünk ott!
Sziasztok fiatal saracot keresunk ma estére hölgy örömére csak olyan irjon aki ma biztos tud jönni és csak hetero
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Ráckeve környékén valaki aki benne is van egy kis talalkaba
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Estére keresek csini párt, minden jóra
Benne vagyok
(Ez egy válasz Miketten9594 üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 17:46
Hölgytagunk részére keresünk nagy mérettel (20+) rendelkező férfit cuckold hármas szex céljából. 35 éves korig adatlapunk alapján! Kérjük csak az írjon aki megfelel ezeknek illetve az adatlapunkon szereplő feltételeknek!
Adtam magam
(Ez egy válasz BiszexPasi1991 üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 28. csütörtök 17:43
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. smile Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Fejer megyeben ma este valaki valamit ?
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj! Kamusok légyszíves ne ! Személyes találkozás híve vagyok amúgy !
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Pest megye déli részén fogadunk egy fő intelligens, igényes, potens férfit feleségem közös kényeztetésére. (volt programunk, de eltűnt a “lovag”
szenzációs..)
Kiskunlacháza és környéke.
Ha magadra ismersz, írj Google Chaten.
Kellemes keresgélést mindenkinek!!!
szenzációs..)Kiskunlacháza és környéke.
Ha magadra ismersz, írj Google Chaten.
Kellemes keresgélést mindenkinek!!!
Holnap este párokhoz csatlakoznék. 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező fiú vagyok, utazni tudok, akinek felkeltettem az érdeklődését írjon bátran!
Sziasztok! Esetleg így spontán most este pár, házaspár izgalmas kalandra ?
Hölgyet , párt keresek ma estére Monor környéken !!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!

tarloka

kheira
Patricia Parish