Kecskemét pár fiúkat keresünk
Sziasztok
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Monor környéken hölgyel ismerkednék !! Írj privát ha van ilyen
Sziasztok!
Párt vagy NAGY méretű pasit keresünk 35 éves korig Pest és környékéről. Nem, a 18 nem elég nagy... Nagyon furcsán vannak bekötve az emberek, ezért szeretném leszögezni hogy az adatlapunkon olvasható kritériumok nem csak odahányt betűk egysége....
Párt vagy NAGY méretű pasit keresünk 35 éves korig Pest és környékéről. Nem, a 18 nem elég nagy... Nagyon furcsán vannak bekötve az emberek, ezért szeretném leszögezni hogy az adatlapunkon olvasható kritériumok nem csak odahányt betűk egysége....
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi. Úgy néz ki, hogy szabad a holnap.delelottom, így szívesen ismetkednèk hölgyekkel, parokkal többes sex reményében, de akár csak a randevú izgalmáèrt is...
Tomi
Tomi
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Kecskemét pár vagyunk
Sziasztok !! Monor környéken hölgy partnert keresek !! Ha van egyátalán a közelben valaki
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat szintén van!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok !
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Ma este 20h után heteró alapon párt keresek !
Igazán nagy cerkám van smile
Domináns hölgynek kényeztető masszírozása Szabolcsban!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok !
Sziasztok. Ma vagy Szombat estére keresek Bp.i játszótársat högy vagy pár személyében.
Sziasztok. Laza ismerkedést keresek ma délutánig Gödöllő és környékén
Ma estére, keresek hölgyet vagy párt Budapest belvárosában, egymás kukkolására, vagy egymással való játékokhoz!
Sziasztok,
Cuckold szexre keresek hozzám hasonló intelligens, igényes párt.
Üdv:
M
Cuckold szexre keresek hozzám hasonló intelligens, igényes párt.
Üdv:
M
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok vasárnap Szentkirályszabadján leszünk az elhagyott városban párként! Csinos szexi párokat pasikat szívesen szívesen megismerünk ott!

tarloka

Vologya2