veszprémi hetero pasiként ismerkednék. Hölgy örömére
Sziasztok. Párokkal ismerkednék komárom környékén. 45 ffi vgyk
50 éves nem független ff vagyok,aki találkozni is szeretne. Ma estére keresek Budapesti, hölgyet, párt egy kis lazúlásra.
Többit privátba megbeszéljük.
Többit privátba megbeszéljük.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
A partnerünk vissza lépet igy Május 31. Székesfehérvára Vasárnapra délután 5órátol 7ig keresünk 1 pasit vagy nőt hármasra. Fogadni tudunk.
Helyes, potens pasit keresünk harmadiknak PM ben írj A többit megbeszéljük
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Duci 50es 60as pàrt,keresek gecis puncit akarok nyalni Pest megyéből!
Sziasztok
Szolnok megyében keresünk nagyméretű pasit.
Szeretők vagyunk ezért kellene hely.
Köszönöm. Extra nagy cici…
Szolnok megyében keresünk nagyméretű pasit.
Szeretők vagyunk ezért kellene hely.
Köszönöm. Extra nagy cici…
Sziasztok !
Szívesen csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha ismerkednétek írjatok privátba !
Szívesen csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére ha ismerkednétek írjatok privátba !
Sziasztok! Holnap 21 órától Budapesten leszünk az I. Kerületben, szívesen találkoznánk jóképű, masszőr férfival, aki ha megvan a kölcsönös szimpátia akár másban is benne van!
Csak olyanok írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat!!!! Szép estét mindenkinek!
Csak olyanok írjanak akik kedvelik a telt NŐI formákat!!!! Szép estét mindenkinek!
Mai estén kedves budapesti, Pest megyei párhoz csatlakoznék heteró alapon, kizárólag a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Ápolt, értelmes, diszkrét férfi vagyok, kellő odaadással és türelemmel.
Privátban várom a jelentkezést,
Legyen szép esténk
Hello
Sziasztok. Ma Győr és környékén párhoz csatlakoznék.
Kecskemét pár fiúkat keresünk
Sziasztok
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Ma este szívesen találkoznék hölgyel vagy esetleg párral ahol a hölgyet lehet kényeztetni.
Nincs konkrét elképzelés.Valami kellemes,élvezetes talira gondoltam.
Ha esetleg valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban egyeztessünk.
Monor környéken hölgyel ismerkednék !! Írj privát ha van ilyen
Sziasztok!
Párt vagy NAGY méretű pasit keresünk 35 éves korig Pest és környékéről. Nem, a 18 nem elég nagy... Nagyon furcsán vannak bekötve az emberek, ezért szeretném leszögezni hogy az adatlapunkon olvasható kritériumok nem csak odahányt betűk egysége....
Párt vagy NAGY méretű pasit keresünk 35 éves korig Pest és környékéről. Nem, a 18 nem elég nagy... Nagyon furcsán vannak bekötve az emberek, ezért szeretném leszögezni hogy az adatlapunkon olvasható kritériumok nem csak odahányt betűk egysége....
Sziasztok! Tomi vagyok, 183/80, sportos, 44 éves , full heteroszexuális pasi. Úgy néz ki, hogy szabad a holnap.delelottom, így szívesen ismetkednèk hölgyekkel, parokkal többes sex reményében, de akár csak a randevú izgalmáèrt is...
Tomi
Tomi
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.

tarloka

batormaszturbator