Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen!
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Hölgyet illetve pár hölgy tagját masszíroznám igényei szerint akár a párja jelenlétében is!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok fiut keresunk harmadiknak ! Budapesten !
A napokban Veszprém környékén keresem azt a kalandot,
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
ahol vonzó párok, csinos hölgyek vagy egyéb hetero felállások örömére,
kiélhetnénk az utóbbi időben bennem felgyülemlett vágyat.
Az adatlapom alapján látjátok mi az irány…
Kíváncsian várom a üzeneteket privátban!
Sziasztok
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Van kedve találkozni ma este párnak vagy hölgynek ?
Utazni tudok
30F
Sziasztok!
Holnapi napra (11.-e, csütörtök) fogadok párt, amennyiben a hölgy szeretné ha kettő férfi kényeztetné.
Zalaegerszeg
Holnapi napra (11.-e, csütörtök) fogadok párt, amennyiben a hölgy szeretné ha kettő férfi kényeztetné.
Zalaegerszeg
Természetesen beszéltünk utána. Meg is indokolta, csak én ezt nem tudtam elfogadni.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:28
Hello. De azóta utána nem beszéltél velük? Nem kérdezted meg hogy miért nem küldte el neked ha megigerte?! Gondolom.ha normális pár ahogy irod akkor csak meg indokolja!
De jó lenne egy Dél Pest megyei párral megismerkedni! Szerintem nem sok esély van rá.
Többesben kezdő srácként keresnék egy párt akik bevezetnének a hármas szex világába, esetleg házibarát is lennék
sziasztok. párhoz csatlakoznék . hölgy örömére
Hetero pasiként többes tapasztalattal ismerkednék!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó NŐVEL, LÁNNYAL Párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó NŐVEL, LÁNNYAL Párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ez meg aktualis lehet
(Ez egy válasz Isti095 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 13:38
Sziasztok,
Szerda estere keresunk igenyes ferfit/ part kalandozasokra.
Budapesten, hellyel rendelkezot!
Privatban kerunk viber elerhetoseget.
Szerda estere keresunk igenyes ferfit/ part kalandozasokra.
Budapesten, hellyel rendelkezot!
Privatban kerunk viber elerhetoseget.
Sziasztok . Én Bp-i nem független 50 pasi vagyok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt.
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Nem vagyok kamus találkozni merek és ha megvan a közös nevező akkor cselekedni is tudok.
A többit privátba megbeszéljük. Laca
Èrett nőket, lányokat, pàrokhoz csatlakoznèk! Veszprèm, vagy a megyéből! Írj privàtot!
Hello. De azóta utána nem beszéltél velük? Nem kérdezted meg hogy miért nem küldte el neked ha megigerte?! Gondolom.ha normális pár ahogy irod akkor csak meg indokolja!
(Ez egy válasz RelaxSrac üzenetére (2026. 06. 09. kedd 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 23:33
Ha valaki hezitálna, hogy valós-e az ajánlat, az ne tegye. Valós pár, csinos fiatal hölgytaggal, elvárásokkal (ami érthető is valamilyen szinten). Mindent kameráznak, a képet, videót pedig utana nem akarja elküldeni a csajszi, ez számokra utána bizalmatlanságot keltett
Nekem ez volt a tapasztalatom, de javítson ki, aki szintén talizott velük! Amúgy igényesek voltak.Üdv nektek
Nekem ez volt a tapasztalatom, de javítson ki, aki szintén talizott velük! Amúgy igényesek voltak.Üdv nektek

tarloka

Gabeolett
Lenka P