Sziasztok.
Ma estére (06.13) keresünk egy normál vagy vékony testalkatú pasit nagy intimmel. Fotót és viber vagy telefonos elérhetőséget kérni fogunk. Intelligens és ápolt pasi jelentkezését várjuk.
Ma estére (06.13) keresünk egy normál vagy vékony testalkatú pasit nagy intimmel. Fotót és viber vagy telefonos elérhetőséget kérni fogunk. Intelligens és ápolt pasi jelentkezését várjuk.
Jól hangzik
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2026. 06. 13. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt Szabolcs megyéből pár vagy hölgy aki partnert keres?
30 éves Szabolcsi srác vagyok.
Van itt Szabolcs megyéből pár vagy hölgy aki partnert keres?
30 éves Szabolcsi srác vagyok.
Sziasztok! Nőket és párok hölgy tagját Masszíroznám!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Ma este párhoz csatlakoznék.Veszprém mellett van helyem.Érezzük jól magunkat!
Írjatok
Sziasztok! Ápolt,, intelligens pasiként ismerkednék párral vagy hölgyekkel! Többesben tapasztalt, méretes pasi vagyok! Masszázst vállalok!
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Párhoz csatlakoznék nagy mérettel. Utazni is tudok akár.
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Nagyravàgyó hölgyet,vagy ilyen hölgytagú pàrt keresek Bp.
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Kár hogy olyan messze vagy. Én pont olyan valakit keresek akit leírtál.
(Ez egy válasz Patrícia321 üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 11. csütörtök 08:05
Kedves Olvasó, Érdeklődő!
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Szívesen ismerkednék meg egy odaadó, kitartó, türelmes férfival.
Korosztály: 30-45
Cél: barátkozás, közös programok (koncertek, színház, mozi, kirándulás, etc.) és ebből kialakulhat bármi más is, azaz a testiség, az intim viszony is. (de nem fordítva!)
Csak olyan férfi érdekel, aki…
- független (nem alkalmazkodom senki nejéhez, barátnőjéhez)
- türelmes, kitartó és tud udvarolni, barátkozni, megismerni a másikat van kedve, ideje és energiája
- aki nem kövér (azt látom, hogy a „sportos” alak itt = a túlsúllyal, kövérséggel sajnos – ez nekem nem jön be) én is aktívan sportolok a mindennapokban
- nem extra módon szőrös a teste
- autóval és így kellő mobilitással rendelkezik
Tehát nem szexpartnert keresek. (ez nagyon fontos) – arra minden nap ezret lehet találni.
Természetesen, ahogyan közelebb kerülök idővel az adott férfihez, azzal arányosan növekszik bennem is az egyre mélyebb nemi intimitás lehetősége.
Reális találkozási pontok lehetnek: Szekszárd, Bp, Balatonfüred
Ha olyan barátnőt szeretnél, aki nem csak átlag feletti testtel és nagyon szép arccal rendelkezik, hanem még esze is van és érdemi kommunikációra is képes, a tartalmas programok során, akkor keress csak engem.
Amennyiben létezik ezen a felületen ilyen férfi, keressen meg privátban bizalommal.
Köszönöm, hogy elolvastad értekezésem
Sziasztok. Szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz B.L.Pár üzenetére (2026. 06. 12. péntek 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 12:38
Sziasztok. Júli2-5ig Rovinjba megyünk. Szívesen vinnénk magunkal vidám, jófej srácokat.
Sziasztok!
Holnap estére (is) keresünk egy szimpatikus hetero pasit 30 éves kortól , Fejér, Pest megyében! Nincs helyünk !!!
Holnap estére (is) keresünk egy szimpatikus hetero pasit 30 éves kortól , Fejér, Pest megyében! Nincs helyünk !!!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
31 éves pasi párt fogadna /csatlakozzna ma
Pest megye
Pest megye
Sziasztok ápolt igényes párként nagyobb méretű pasit keresünk !!!
Sziasztok !
Mit takar számotokra a fiatal ?
Szívesen csatlakoznék, vagy fogadnálak titeket szíves (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 11:28
Mit takar számotokra a fiatal ?
Szívesen csatlakoznék, vagy fogadnálak titeket szíves (Ez egy válasz jonibravo00 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok fiatal sracot ketesünk ma vagy holnap estére a hölgy örömére hetero alapon csak fiatal sracok irjanak kamusok tipli

tarloka

uhser
Marketa B.