Szívesen Párokhoz!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek és valóban taliznátok írjatok privátba!
Ápolt diszkrét férfiként nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek és valóban taliznátok írjatok privátba!
sziasztok! 30-as, ápolt, igényes és nagy mérettel rendelkezö pasiként szívesen találkoznék hölggyel vagy szimpatikus párral csütörtökön (06.18.) a késö esti órákban, pesten vagy környékén. privátban keressen aki ráérne smile
Párhoz csatlakoznék
Sziasztok!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Egy kicsit extrém..vannak olyan lányok/párok akik ki használnák a nagy dobozos autóm tereit?
FuckMaster útnak indul!
Üzenetben várom a jelentkezőket!
Sziasztok! Korombeli Hatvan-Gyöngyös környéki párral ismerkednék a hölgy örömére, ahol a férfi szintén hetero. A szexen kívül kialakulhat tartós barátság is, közös programokkal…
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Péntek este szivesen csatlakoznék parokhoz bacs és Csongrád megyeben
Sziasztok! Korombeli párral ismerkednék Hatvan-Gyöngyös környékén a hölgy örömére, ahol a férfi hetero. És szexen kívül kialakulhat tartós barátság is, közös programokkal…
Sziasztok! Olyan férfiak jelentkezését várom, akik szívesen vennének részt egy Gang-Bang creampie partiban. Mivel punciba élvezős a parti, ezért fontos számunkra illetve mindenkinek az egészsége, ezért olyan férfiak jelentkezését várjuk akik 3 napnál nem régebbi STD szűrést igazoló papírral rendelkeznek. Csak a szűrés önmagában nem elég a részvételhez. Korban 36 évről 56 évig, magasságban 180 cm felett és férfias alkat mind fontos szempont. A buli szombat estére szerveznénk 20-21 körül Pest megyében. köszönöm, hogy figyelmesen elolvastátok.
Sziasztok! Korombeli párral ismerkednék Hatvan-Gyöngyös környékéről a hölgy örömére, ahol a férfi hetero. És a szexen kívül tartós barátság is kialakulhat, közös programokkal…
Tatabánya környékén keresek orálra,hármasra hölgyet,párt! Autós,szabadtéri kalandhoz!
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznék a hölgy oràlis kényeztetésére.
Pàrhoz csatlakoznék a hölgy oràlis kényeztetésére.
Sziasztok! Nőket, és párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok! Ma hölgyhöz , párhoz csatlakoznék k.barcika környékén!
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok.
Ha erre jártok felém és igényelnétek engem, akkor jelentkeznék
eme nemes feladatra.
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 14:58
Ha erre jártok felém és igényelnétek engem, akkor jelentkeznék
eme nemes feladatra.
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hetero pár vagyunk dunaujvarosbol !!! hölgy örömére keresünk pasit hetero hármasra !! Priviben írunk elérhetőséget vagy írjatok nekünk ....

tarloka

nathanpetrelli