Sziasztok
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.
Hölgyet keresnék kellemes élvezetekre.Masszázs,kukkolás,fehérnemű próba,egymás előtti játék,autós kaland,ilyesmik.
Ha esetleg lenne jelentkező akkor privátban folytassuk.
Sziasztok! Elhanyagolt, enyhén perverz 32 éves elhanyagolt férj feldobná mások házasságát/párkapcsolatát, mint 3., vagy cuckold alapon. Átlagos alkatú és méretű vagyok, azonban ápolt, igényes és potens. Hölgyek örömre akár egyoldalú orált is nyújtok. Ha felkeltettem az érdeklődésetek kérlek írjatok. Adatlapomon vannak képek
Irj egy email cimet legyszives privatban
(Ez egy válasz Nejemelcsábitása üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 07. csütörtök 11:58
(Ez egy válasz Nejemelcsábitása üzenetére (2026. 05. 07. csütörtök 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Házibarátot , felesègnek szeretőt keresünk a közelünkből! Jó kiállású 50-esek is írhatnak
Sziasztok. Szívesen csatlakoznék hozzátok.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Páthoz csatlakoznék akár adatlapom szerint is.
Aktív vagyok nagyon is
Aktív vagyok nagyon is
Sziasztok!
Pàrhoz csatlakoznék.
Pàrhoz csatlakoznék.
Pasit keresünk ,3-.nak !
Sziasztok! Június 20.-i mini Gang Bang Partyra keresünk még 2 fiút és 1 bevállalós párt. Jelentkezni privátban!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Pàrként keresünk cuckoldra pasit! Fontos: legyél igényes, àpolt, sportos, értelmes. Képet fogunk kérni.
Pàrként keresünk cuckoldra pasit! Fontos: legyél igényes, àpolt, sportos, értelmes. Képet fogunk kérni.
60as HP keresek ha lehet ducit Pest megyéből,gecis puncit akarok nyalni!
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Párhoz csatlakoznék napközbeni akcióra!
Szívesen Párokhoz!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek és valóban taliznátok írjatok privátba!
Ápolt diszkrét férfiként nyitott középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék Szekszárdon a hölgy dupla örömére kényeztetésére diszkréció adott és elvárt ha szívesen ismerkednétek és valóban taliznátok írjatok privátba!

tarloka

par11799