Sziasztok! Pécsi, ápolt, intelligens nemdohányzó és arcszőrmentes férfiként szívesen randiznék hetero vagy bi párral. Hármasban tapasztalattal rendelkezem, sok mindenre nyitott vagyok, éljük meg együtt vágyainkat! Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Keress bizalommal! Üdv, Ádám
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Még várjuk a jelentkezőket.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 05:44
Igényes,hellyel rendelkező nagy méretű srácot keresünk hétfőn napközbeni találkozóra
Még várjuk a jelentkezőket.
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2026. 06. 17. szerda 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 05:44
Igényes,hellyel rendelkező nagy méretű srácot keresünk hétfőn napközbeni találkozóra
Párhoz csatlakoznák a hölgy kedvére.veszprèm ès Balaton èszaki párt akarattyától füredig.
13 ban helyem van szívesen fogadnék párt vagy hölgyet akit érdekel egy 40es pasi 18/6os mérettel
Szekszard és környéken csatlskoznék
Helyem is van
Helyem is van
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Szombat d.e.-re keresünk, jó farkú pasit!
Autós kaland lenne Aszód magasságában!
Autós kaland lenne Aszód magasságában!
Sziasztok
40 éves fiatalos srác vagyok
40 éves fiatalos srác vagyok
Vá
. Ma délutánra keresek kiéhezett nőt,esetleg párt. Helyem megoldott. Reggel 15-tól ráérek egészen 22 óráig. Szexben mindenevő vagyok. Teljesen borotvált vagyok. (Mellkas,has,intim, hónalj) Képeim a társkeresőn vannak fent. Ha magadra ismertél és akarsz és mersz is találkozni akkor írj üzenetet. Ott adom emailt is vagy Viber,Whatsapp számot és ott egyszerűbben tudunk egyeztetni. Írj nyugodtan. Sziasztok
alf
rp alf
al alf
otáról
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Pár hölgy tagjának masszírozása Diszkréten!
Kényeztető masszázs orális kényeztetéssel!
Helyem van de utazni is tudok!
Kényeztető masszázs orális kényeztetéssel!
Helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Szombat este a Leányfalui éjszakai fürdőben szívesen vennénk adatlapunk szerinti egy, max. két pasi csatlakozását egy kis víz alatti játszadozásra. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Üdv, keressük azt a pasit aki : 13/14 cm körül van .. ápolt, igényes
Bp vagy környéke vagy tudj utazni ,
Udvarias
Mire ? Hölgy tag masszírozására , kényeztetésére , orális játékokra
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv
Bp vagy környéke vagy tudj utazni ,
Udvarias
Mire ? Hölgy tag masszírozására , kényeztetésére , orális játékokra
Ha magadra ismertél, csak akkor irj vagy jelölj kapcsolatra ha ki van töltve a profilod !
Üdv
Sziasztok! Igényes nem kezdő pasi ismerkedne szimpatikus párral Csongrád megyében Szeged környékén. Szívesen utazók de akár autós vagy szabadban szex is érdekel. Privátban folytassuk. Szép napot mindenkinek
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Biztos van, de tegyük hozzá, hogy Dunaújvárosban hirdet, ami helyben egy nagyon
Apropó, azt is tegyük hozzá, hogy egy szinte üres adatapú szóló férfi hirdet, tehát kvázi fű alatt futtat egy nőt, és beugrónak azt várja el, hogy már full látatlanban, pusztán a szándékról viberen hagyjál nyomot az egészről, a sima telefonszám már nem is elég. A kommunikációja minőségéről ne is beszéljünk. Tisztára megéri, nemde?
(Ez egy válasz vanity üzenetére (2026. 06. 17. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
pi
jelent, ha pedig utazni kell érte, akkor az jelentősen megnöveli a költséget, továbbá jelentősen csökkenti az amúgy is botrányos százalekú komolyan vehető keresletet. Legalábbis a szinte üres adatlap szerint ott van(nak). alf
ci alf
p alf
iacotApropó, azt is tegyük hozzá, hogy egy szinte üres adatapú szóló férfi hirdet, tehát kvázi fű alatt futtat egy nőt, és beugrónak azt várja el, hogy már full látatlanban, pusztán a szándékról viberen hagyjál nyomot az egészről, a sima telefonszám már nem is elég. A kommunikációja minőségéről ne is beszéljünk. Tisztára megéri, nemde?
(Ez egy válasz vanity üzenetére (2026. 06. 17. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
---

tarloka

grace
Carol