Sziasztok…
Ma estére keresnék nemdohányzó párt.
Sportos,igényes test,nagy és szép 20/6os intim.
Utazni-fogadni tudok.
(Tényleg csak magára igényesek írjanak
)
Szép napot
Dani
Ma estére keresnék nemdohányzó párt.
Sportos,igényes test,nagy és szép 20/6os intim.
Utazni-fogadni tudok.
(Tényleg csak magára igényesek írjanak
) Szép napot
Dani
Hölgyet vagy párt keresnék ma estére, hellyel Keszthelyen rendelkezem.
Sziasztok! Hétvégén szexbuli esetleg valahol ahová lehet csatlakozni?
Gyöngyös és környékén keresnék párt kukkolásra vagy akár csatlakoznék is! Utazni tudok.
Sziasztok. Ma vagy hétvégén párhoz csatlakoznék. 30 éves egyedülálló srác vagyok.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Szombaton este buli, Siófokon!
Ma vagy holnap?
Szekszárdon - helyet is tudok biztosítani
Szekszárdon - helyet is tudok biztosítani
Sziasztok ma és holnap Siófokon leszünk szívesen ismerkedünk!
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok. Ma estére keresek BP. I párt, hölgyet. Sajnos a helyet nem tudom biztosítani mert....
Sziasztok! Hétvégén szeretnénk egy kis kalandot szóval férfi beszállót keresünk az adatlapunk alapján!
Sziasztok!
Pàrral ismerkednék, tali akàr màr holnap este.
Pàrral ismerkednék, tali akàr màr holnap este.
Sziasztok. Ma napközben pár aki pasit keres? Ápolt, intelligens, mobilis pasi vagyok.
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Sziasztok. Ma este, éjjel megyek, Pest megyéből, Szabolcs Szatmár Bereg megyébe! Esetleg az utón valamerre, volna hölgy, vagy pár aki, akik, egy autós mókába, benne lennének. Autós parkoló is jó lenne a találkozó pontnak.
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok.
Mindenkinek, csodás hétvégét kívánok.
Sziasztok ma estétől vasárnap estig párt vagy lányt keresek. Nógrád es Pest megyéből. Nem feltétlenül csak szexet keresek akkor egy jo beszélgetés izgalmas témáról, simogatás, utos talalkozo is,közös napozás nudizás,kukkolás,csak oral én részemről vagy csak a hölgy részéről, ujjazas vagy farokveres,nézőként is részt vennék, de ha szeretnétek es van szimpátia akkor a szex is szóba jöhet. Irj vagy írjatok rám privátban es egyeztessünk
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok! Tatán (Tatabányán) kb 120 literes új állapotú hűtő és 1 db trekking férfi kerékpár elvihető hölgyeknek, pároknak. Érdeklődni privátban
A mai napon , nagyon ráérek.Pàrt keresek,Amúgy a Reptéren fogok Napozni
Sziasztok!Esztergomban,autómban átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget,Pár Nő tagját ÉLVEZÉSIG NYALNÁM viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...PUSZIK...

tarloka

Málna08
Shay Hendrix