Jok ezek a spontán ötletek!
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 19:27
Sziasztok! Egy hirtelen jött ötletből kifolyólag ma este bográcsozunk a párommal, és úgy gondoltuk ma nem ismerősöket hívunk. 5 férfit szívesen vendégül látnánk Érden. Olyan 20:30 fele kezdjük a marhapörköltet. FONTOS! A jelentkezéshez írj üzenetet, megadom az email címünket, oda dobhatsz egy képet. Nem én döntök, a párom, neki kell szimpatikus légy. Utána ha azt mondja te kellesz, akkor egy rövid hívás csak hogy halljátok egymást hogy mindenki real, plusz egyeztetés. Amíg én készítem a marhapörit, a páromat nyugodtan lehet kényeztetni, akár az udvaron szabadban, mert nem belátható sehonnan. Aztán aki akar itt aludhat, aki akar hazamegy utána.
Al
lesz de mértékkel. Inkább üdítőzzünk és szexeljünk sokat.
alf
ko alf
ho alf
l
Sziasztok!
Én is írtam, remélem, még nem késő. (Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is írtam, remélem, még nem késő. (Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Egy hirtelen jött ötletből kifolyólag ma este bográcsozunk a párommal, és úgy gondoltuk ma nem ismerősöket hívunk. 5 férfit szívesen vendégül látnánk Érden. Olyan 20:30 fele kezdjük a marhapörköltet. FONTOS! A jelentkezéshez írj üzenetet, megadom az email címünket, oda dobhatsz egy képet. Nem én döntök, a párom, neki kell szimpatikus légy. Utána ha azt mondja te kellesz, akkor egy rövid hívás csak hogy halljátok egymást hogy mindenki real, plusz egyeztetés. Amíg én készítem a marhapörit, a páromat nyugodtan lehet kényeztetni, akár az udvaron szabadban, mert nem belátható sehonnan. Aztán aki akar itt aludhat, aki akar hazamegy utána.
Al
alf
ko alf
ho alf
l
Nagyon ötletes hívás.Kiraly ha összejön de biztos összejön
(Ez egy válasz Viking1990 üzenetére (2026. 06. 20. szombat 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Al
alf
ko alf
ho alf
l
Sziasztok!
Írtam üzenetet, hátha nem késő a bulihoz csatlakozni
Írtam üzenetet, hátha nem késő a bulihoz csatlakozni
Al
alf
ko alf
ho alf
l
Al
alf
ko alf
ho alf
l
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok jetero alapon! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!! Privát üzenetet várok!!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok jetero alapon! Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok!! Privát üzenetet várok!!
Balatonfüred környékén Nő vagy pár, aki pasit keres a Nő örömére? Ma este?
Sziasztok! Korban hozzám illő párral ismerkednék Gyöngyös-Hatvan környékeiről, a hölgy örömére. Ahol a férfi hetero, és a szexen kívül tartós barátság is lehet közös programokkal..
Írtam
(Ez egy válasz TimellaAndHerMen üzenetére (2026. 06. 20. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 20. szombat 18:28
Ma estére keresünk 30-40 és korosztályból utazni tudó,sportos férfiakat . privát üzenetben Viber elérhetőséget kérünk,csak arra válaszolunk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma estére keresünk 30-40 és korosztályból utazni tudó,sportos férfiakat . privát üzenetben Viber elérhetőséget kérünk,csak arra válaszolunk
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Győr és környékén keressem azt a párt akihez be lehetne szállni csak is kizárólag nézőnek vagy nagyon de nagyon maximum szájjal be szállnék a nő örömére csak is igényes partnerek érdekelnek autóval rendelkezem jó ha van helyetek de időnként én is tudok helyet .
Igényes Magyar srác vagyok . Ha valakiknek fel keltettem érdeklődését az írjon bizalommal diszkréció adott és el várt .
Igényes Magyar srác vagyok . Ha valakiknek fel keltettem érdeklődését az írjon bizalommal diszkréció adott és el várt .
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahola kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Sziasztok
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Ma estére keresnénk hölgyet haverommal akit ketten kényeztethetünk.
Hely megoldható ha van rá igény,de nyitottak vagyunk autós kalandra is.
Kultúrált normális férfiak vagyunk.Ha esetleg lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
irtunk
(Ez egy válasz meg2pasi üzenetére (2026. 06. 19. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 19. péntek 17:34
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, írj, és ismerjük meg egymást.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, írj, és ismerjük meg egymást.
Sziasztok! Holnap azaz vasárnap Hévíz zsilip.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.

tarloka

kicsifeleség