Sziasztok!
Szivesen ismerkednek, helyem van! Kitoltott adatlap es videoim vannak. Irjatok batran
Szivesen ismerkednek, helyem van! Kitoltott adatlap es videoim vannak. Irjatok batran
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
De jó lenne ma este Pesten egy párral találkozni, vagy kukkolni öket 22;00 óra környékétől Pesten vagyok, és rá érek.
Sziasztok.
Szombaton Pápán éjszakai fürdőzés.
Szombaton Pápán éjszakai fürdőzés.
Mi egy valos par vagyunk 39/45 keresünk normalis pasikat átlagos borotvált mérettel max 4 plussz pasi viberetek legyen
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Bulira fel: Június 25-én, csütörtökön pasi-többes bulit tartunk a IX. kerületben 20:00 és 1:00 óra között.
A nemek arányára kiemelten figyelünk: egy hölgyre legfeljebb három urat engedünk be. A szóló hölgyek vendégeink.
Fiatalabb urakat még szívesen fogadunk, a résztvevők korosztálya jellemzően 30 és 50 év közötti.
Rendelkezünk saját weboldallal, ahol az esemény részletes leírása megtalálható, valamint a regisztrációs link is elérhető.
Üdv Swinger Yours csapata:
Timi és Csanád, Merci és Peti
w w w pont swingeryours pont hu
A nemek arányára kiemelten figyelünk: egy hölgyre legfeljebb három urat engedünk be. A szóló hölgyek vendégeink.
Fiatalabb urakat még szívesen fogadunk, a résztvevők korosztálya jellemzően 30 és 50 év közötti.
Rendelkezünk saját weboldallal, ahol az esemény részletes leírása megtalálható, valamint a regisztrációs link is elérhető.
Üdv Swinger Yours csapata:
Timi és Csanád, Merci és Peti
w w w pont swingeryours pont hu
Vasárnapra,. napközbenre keresünk normális, többesben tapasztalt, átlagos vagy sportos, kedves 50 alatti pasit, hellyel. Balaton déli parton, vagy Harkány környékén
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Sziasztok,
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedeteket, íratokj, és ismerjük meg egymást.
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Ha felkeltettük az érdeklődésedeteket, íratokj, és ismerjük meg egymást.
Nem független domináns,perverz férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést.
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést.
Pár, ki meglátogatna? Vagy hölgy esetleg? Nyalós pasi ismerkedne, autózhatunk is. Bp, Zuglóban, vagy valamerre... ma este?
Értelmes, egészséges, igényes, megbízható, diszkrét, szeximádó, hetero negyvenes fiú vagyok. Bőven van szabadidőm, utazni és fogadni is tudok. Hosszabb távú kapcsolatra keresek párt a keleti országrészből. Folytassuk privátban.
De jó lenne ma este a Csepel sziget, vagy környékén, hölgyel vagy párral.
Autós kaland is érdekelne.
Autós kaland is érdekelne.
Holnap napközbeni kalandra keresek partnert!
Sziasztok! Köszönjük szépen a sok üzenetet. De este 9-re érkezett az első két vendég, így már este 9 után nem nagyon nézegettük az oldalt, mert megvoltak akik jöttek. így már akik ezután írtak nem válaszoltunk. Kb 10 órára meglett a létszám. Viszont volt pár jó üzenet ma olvastam, legközelebb gondolunk ezekre az emberekre, csak már későn írtak. Sikerrel zárult a party, majd valamelyik csoportban ami témába vág tartunk beszámolót, vagy lehet pm ben érdeklődni.
(Ez egy válasz rocketcock üzenetére (2026. 06. 20. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)

tarloka