Igényes pasit keresünk szombat délelőttre, cuckoldra!
Budapest és környéke!
Fontos, hogy helyed és fogad legyen!
Budapest és környéke!
Fontos, hogy helyed és fogad legyen!
Sziasztok! Szabolcsi Pàr aki kezdők és keresnek egy férfi beszállot Írjatok kölcsönös diszkréció
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám 18+
Kedves hetero párt lány nőt fogadnék, szinte bármilyen korosztályt, kulturált rendezett környezetben diszkréten! Részletek adatlapomon. Köszönöm! Csak hetero!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Kicsit perverz vagyok de akár az adatlapom szerint is keresek partnereket akik igénylik amit nyujtok
Ma estére keresem extra, perverz élményekre nyitott partnerem, partnereim a belvárosban. Helyem van!
Túrkeve környékén keresek hölgyet illetve párt ahol a hölgy igényeinek kielégítése a cél!!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! —Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !! Opció / Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek ! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Haho, BBC-t keresünk cuckold kalandra. Akad itt valós létező színesbőrű ffi?
Sziasztok, csatlakoznék párhoz/ hölgyhöz hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Izgatnak esetleg a szerepjátékok, tetszene ha a feleséged/csajod elkapná egy gls futár, vagy a villanyszerelő? Lehetek a nőgyógyásza is :P vagy akár a masszőr akinek a keze más utakra téved
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
amit csak szeretnétek. Nagyon régi vágyam kipróbálni hármasban. Ha felkeltettem érdeklődésed/ érdeklődésetek és ráértek szerdán vagy csütörtökön, keressetek
Sziasztok Párokat massziroznék Nyiregyi vagyok
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére akár ma estére is hely van privatba írjatok elérhetőséget
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék…
Sziasztok. Heteró párral ismerkednék!
(Ez egy válasz Marcsieskrisztian2026 üzenetére (2026. 06. 22. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 22. hétfő 19:52
Mi egy valos par vagyunk 39/45 keresünk normalis pasikat átlagos borotvált mérettel max 4 plussz pasi viberetek legyen
Sziasztok
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.
Mai napon szívesen találkoznék hölgyel akivel összehozhatnánk egy kellemes,élvezetes találkozót.Helyem van,vagy akár lehetünk szabadban,kocsiban is.Kukkolásra is nyitott lennék vagy ruhapróba.Részleteket privátban egyeztessük.

tarloka

killerxxx