Sziasztok
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt.
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Keresek kora délutánra, vagy a mai estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Hello írtam privatba
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:49
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos párt vagy pasit aki fogadni is tud minket Pesten!
Pilisvörösváron szívesen lánék vendégül ma egy párt!
Debrecen s környékén csatlakoznék!
Sziasztok !
Csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Túrkeve környékén párral ismerkednék a hölgy örömére!
Sziasztok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Mai napon keresnék hölgyet akivel egy kellemes találkozót össze lehetne hozni.Nincs konkrét elképzelésem,csak annyi hogy hetero alapon keresek.Ha estig nem alakul semmi az is egy opció hogy haverommal bent leszünk a városban és szívesen találkoznánk hölgyel,párral a hölgy örömére.
Privátban egyeztessünk ha szimpatikus vagyok
Sziasztok
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Moto
MA délután spontán találkozóra VALÓS PÁR
Moto
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahola kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Ma (szombaton) Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Sziasztok! A mai napon párt vagy hölgyet szívesen látnák vendégül pilisvörösvári nyaralómban.
Sziasztok!
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
24 éves, átlagosnál nagyobb mérettel rendelkező férfi keres és 25-45 közötti hölgyet kellemes időtöltés érdekében.
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos párt vagy pasit aki fogadni is tud minket Pesten!
Üdv Pasit vagy pár keresünk! Középkorú tapasztalt pár vagyunk! Max 50 éves korig keresünk! 3.kerületben lakunk mi tudunk fogadni! Diszkréció adott és elvárt! Akit érdekel írjon! Sajnos mindenkinek nem tudunk válaszolni!!.
Valakinek érdekes lehet egy sportos, nagy mérettel rendelkező Budapesti srác ma éjfél után?
csak Hetero!
)
csak Hetero!
)

tarloka

heneke