Egri párral ismerkednék
Ma este cegléd környékén pár vagy hölgy egy kellemes jakuzzis estéhez csatlakozna hozzám?
Sziasztok.Tomi vagyok.Fiatal.+18 cm intim.3ban tapasztalt.
Párokat keresek estére.
Utazni s fogadni todok s Érden van helyem is.
Párokat keresek estére.
Utazni s fogadni todok s Érden van helyem is.
Sziasztok .
30 körüli hely el rendelkező srácot keresunk
30 körüli hely el rendelkező srácot keresunk
szep napot ketten egy punciban dologra nyitott párral ismerkednek! Hely kelkene utazni tudnek!
Fiút keresünk maestére,fogadnitidunk,viberszám előny!!
Sziasztok!
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti házaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
44 éves normál alkatú ,hetero férfi vagyok.Egy kedves ápolt aktív 60év feletti házaspárhoz csatlakoznék.
Szimpátia lényeges, teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) akár mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Most Pesten kihez ugorhatnek fell szopni teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba ápolt úr vagyok fiatalos jó fej Budapest szeretnéd diszkréten kényeztetni a faszod írj
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
És ne csak írógasunk ha nem történjen is valami .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Bár mi kérdésed van és szükséged van már mire jelez privatba .
Amúgy egy ápolt jó megjelenésű diszkret pasi vagyok várom jelenkezeseteket privatba .
Sziasztok
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt.
Kecskeméten házibarátot keresünk.
Ha szeretnél írj, elérhetőséggel együtt.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Keresek kora délutánra, vagy a mai estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok párok hölgyek nincs senkinek kedve egy hatalmas orgazmusra .
Hello írtam privatba
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:49
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos párt vagy pasit aki fogadni is tud minket Pesten!
Pilisvörösváron szívesen lánék vendégül ma egy párt!
Debrecen s környékén csatlakoznék!
Sziasztok !
Csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Csatlakoznék Szekszárdon hármasra nyitott valós középkorú vagy idősebb párhoz házaspárhoz tartós de laza diszkrét szexkapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére. Ha ismerkednétek és taliznátok írjatok privátba!
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van. Köszönöm!

tarloka

Mary