Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit aki masszírozni tud! Szolnok!
Sziasztok!
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sziasztok! Szabolcs megyéből nyiregy-újfehértó környékéről van házaspár aki pasit keres?? Privát üzenet várok. Sziasztok
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Ha egy pasinál kettő méginkább megmozgatja a fantáziátokat : )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Pasit keresunk a hölgy oromere
Sziasztok
Adatlapom alapján ismerkednék.
Csak a Nő örömére!!!!
Adatlapom alapján ismerkednék.
Csak a Nő örömére!!!!
Túrkeve környékén pár hölgy tagját orgazmusig kényeztetni akár a párja jelenlétében!
Sziasztok
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
Kedves Párok!
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
38 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 78 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok! Mai nap Győrben és környékén keresek szenvedélyes, nyitott partnert, partnereket
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.

tarloka

xxx27xxx
Sweety