Nyitni szándékozó lánnyal, nővel, párral ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!!
Sziasztok
Balaton északi partján párhoz csatlakoznék
Balaton északi partján párhoz csatlakoznék
Túrkeve környékén keresek hölgyet aki élvezne egy kényeztetést!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Gyöngyösön ma esetleg pár, aki pasit fogadna?
Sziasztok 50 es jó-sármos pasi vagyok Párhoz csatlakoznék ,,,intelligens és figyelmes. szép szerszámmal. Napközben mindkét fél Örömére de a Hölgy lenne Középpontban ! Balaton északi oldalán és Veszprém térségében. Nem levelezgetek Telefon !
Szombat este párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Ma este valaki vagy valakik Budapest - Hatvan útvonal és környékén?? 183/80, sportos, 44 éves full heteroszexuális, jó farkú,pasi vagyok.
Sziasztok Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben.
Balaton déli partján párokhoz csatlakoznék
ziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Állok szolgálatra adatlapom szerint is.
Ha lenne rám igény kérlek jelentkezz levélben.
Köszönöm
Ha lenne rám igény kérlek jelentkezz levélben.
Köszönöm
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Fejér Tolna megyében érett párral ismerkednék
Sziasztok!
Ápolt igényes Pasit keresünk hármasra,a hölgy örömére,ma estére(kb 21h-tól)
Vastag farok előnyben
Pest megye.
Ápolt igényes Pasit keresünk hármasra,a hölgy örömére,ma estére(kb 21h-tól)
Vastag farok előnyben
Pest megye.
Sziasztok kedves párok!
Egy fiatalos poten pasi érdekes lehet számotokra?
Ha igen keress bátran..
Egy fiatalos poten pasi érdekes lehet számotokra?
Ha igen keress bátran..
Ma délután Budapesten keresem szenvedélyes nyitott parterem, partnereim
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság megoldható.
Szia! Miskolci vagyok tartósabbat keresek mit tudhatok rólatok?
(Ez egy válasz Nach-3some üzenetére (2026. 07. 02. csütörtök 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)

tarloka

NudiSwingPar
Isis Taylor