Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Házibarátot keresünk Kecskeméten.
Olyat, aki rugalmas. Helyünk, kocsink van.
Ha érdekel írj, elérhetőséggel együtt!
Sziasztok!
Ápolt, igényes, potens pasiként párt keresnék a mai napra. Utazni és fogadni is tudok.
Szép napot
Ápolt, igényes, potens pasiként párt keresnék a mai napra. Utazni és fogadni is tudok.
Szép napot
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
sziasztok
30 éves magas igényes sportoló potens méretes határozott hetero férfiként hölggyel párral ismerkednék kalandoznék írjatok rám bátran privátban
30 éves magas igényes sportoló potens méretes határozott hetero férfiként hölggyel párral ismerkednék kalandoznék írjatok rám bátran privátban
Sziasztok! Ki van ma párjával, aki nyitott egy 4-esre Ráckevén a Dunapart Feszten? Fogadni tudnunk.
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk. …
Legyen önkritikád, mi egy fiatal (szerintünk) szexi házaspár vagyunk. Fiatalabbat, idősebbeket is szívesen fogadunk, csak hozzánk hasonló intelligenciát, szimpátiát, rugalmasságot várunk. …
Sziasztok! Valaki ma a hévízi zsiliphez jön? Mi ott leszünk, kb 11 órától.
Sziasztok Monor környéken ismerkednek hölggyel , párral ! 29 éves pasi
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 54/180/85
Csepel sziget, és környékén találkozni is akaró hölgy, vagy pár?
Beszéljünk privátba.
Beszéljünk privátba.
Sziasztok! 3. kerület-Pilisvörösvár-Esztergom és környéke szívesen csatlakoznék párokhoz mai este.
47é, Normál alkatú férfi vagyok.
47é, Normál alkatú férfi vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok, ha többre vágytok az átlagosnál ; )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Sziasztok! Ma estére keresünk masszírozni tudó férfit! Vagy nagy intimmel rendelkező..! Esetleg párt!
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is 17 6a méret
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Esetleg a kicsússzanó farkincát is tisztára nyalnám egy cuppantással....Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Van esetleg itt nyaraló pasi Rowinjban?
Hotel lifsetylea Mátrában ma esetleg pár van ?

tarloka

Nikita Simpson