Ti akartok házibarátok amikor normálisan komunikálni sem tudtok! Kamu képgyűjtők vagytok!
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (2026. 07. 09. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 09. csütörtök 13:37
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Sziasztok! Házibarátot keresünk már ma akár éjszakára is Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!
jelentkeznék
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 16:37
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére helyünk van Dunaújvárosban.priviben várjuk érdeklődést akár ma este is jó nekünk
Szombaton délelőtt, hellyel rendelkező, hetero pasi??
Aki igényes, jó méretű??!!
Aki igényes, jó méretű??!!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Megadom amire vágyakozol ha teszel is érte.
Írj, és egyeztetünk, időpontot, helyszint.
Gyere, ne csak a vágyad legyen, hanem az élvezet is.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék hosszú távon.
Holnap (péntek) este/éjjel kalandoznék nővel, párral!
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Siófok-Kaposvár-Pécs környékén.
Ápolt 46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is ! Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!!
Párt keresünk 2 srác ma estére
van kiírt max korhatár.szia
(Ez egy válasz Felnőttkaland üzenetére (2026. 07. 08. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Én örömmel csatlakoznak
(Ez egy válasz vadpár üzenetére (2026. 07. 08. szerda 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 19:53
keresünk az adatlapunk alapján .nem egy lövetű ismerkedésre is időt szánó heteró fiatal férfit pest megyéből
keresünk az adatlapunk alapján .nem egy lövetű ismerkedésre is időt szánó heteró fiatal férfit pest megyéből
Sziasztok ! Monor környéken ismerkednek hölggyel , párral
Sziasztok!
Diszkréten, kulturàltan pàrral ismerkednék..
Diszkréten, kulturàltan pàrral ismerkednék..
Sziasztok! Hölgyek, párok, mostanában valami, valamit? Budapest és észak Pest... Privát üzenetben keressetek!
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére helyünk van Dunaújvárosban.priviben várjuk érdeklődést akár ma este is jó nekünk
Sziasztok! Harmadiknak csatlakoznék egy kedves pàrhoz alkalmi vagy akàr tartós barátsàg céljàból!

tarloka

csimbava
Skylynn