Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok! Normális, intelligens párral ismerkednéh hosszú távú "baráti kapcsolat" céljából. IQ, higiénia, diszkréció!
Sziasztok!.Holnap délelőtt szívesen meglepnèk valakit vagy valakiket egy kellemes kavèval Bidapest- Gyöngyös utvonal és környékén, akár csak egy kötetlen kötelezettségek nélküli randira is.. csak a randi izgalmáèrt..
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Fiatal potens pasit keresunk aki megdugja a párom
Valóban sportos, 35 év alatti normális és valóban találkozni is szándékozó fiút keresünk jovohetre estére negyedik beszallonak egy rendkívül csinos hölgy örömére. Kérlek hogy valos Szándékkal irjatok a fentiek alapján. Csak potens srácok kellenek!!
Sziasztok! Kölcsönös szimpátia alapon, szívesen csatlakoznék párhoz vagy fogadnék párt jövő héten szerda és vasárnap között. Ápolt, jófej, egészséges férfi vagyok! Hármasban van tapasztalatom!
Írjatok, ha egy jó hangulatú, élvezetes hármasra vágytok! Talán egymást keressük
Írjatok, ha egy jó hangulatú, élvezetes hármasra vágytok! Talán egymást keressük
Sziasztok! Kölcsönös szimpátia alapon, szívesen csatlakoznék párhoz vagy fogadnék párt jövő héten szerda és vasárnap között. Ápolt, jófej, egészséges férfi vagyok! Hármasban van tapasztalatom!
Sziasztok. A hétvégén Baján hasonló korú igényes, nagy farkú pasi csatlakozhatna hozzánk a hölgy örömére (ma vagy holnap) Privátban írj !
Sziasztok!
Pàrt keresek. A jövőhét bàrmely napjàn tudok fogadni nappal is, éjjel is.
Pàrt keresek. A jövőhét bàrmely napjàn tudok fogadni nappal is, éjjel is.
Túrkeve környékén keresek párt ahol a hölgy élvezne egy extra kényeztetést!
Sziasztok! Jövő héten 15.-étől Jesolóban nyaralunk. Párokkal, vagy igényes, normális pasikkal szívesen kalandoznánk kicsit. Ha van szintén ott nyaraló pár, pasi, akik benne lennének izgi játékokba, akkor írjatok!
Adatlapunk alapján ismerkednénk
Pussz
Pussz
Sziasztok. Szombat estére keresek izgalmas elfoglaltságot, főként párokra vágyok. Sárvár és környéke.
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Sziasztok holnap estére fiatal sracot kerwsünk hetero alapon a hólgy órömére.Csak holnap estére
Sziasztok! Én egy Bp-i nem független i átlagos pasi vagyok . Bp-i csajszit, hölgyet ,párt keresek Szombat esti jó kis szexre !!!! Gondolod vagy gondoljátok privátba várom az üziket : Üdv Laci
Siófokon pár, vagy vastag nagyfarkú ( minimum 17cm) pasi (k)? Mindketten szopnánk, női tagunk dugna.
Sziasztok! Házibarátot keresünk ma éjszakára Kecskeméten! Csak az írjon akinek már ma jó, telefonszámmal!

tarloka

Tedxx88