Sziasztok!
Szívesen lennék 3. egy szimpatikus párnál...
Tolna-Fejér-Baranya. Utazni tudok!
Szívesen lennék 3. egy szimpatikus párnál...
Tolna-Fejér-Baranya. Utazni tudok!
Heteró pasival ismerkednénk kis intimmel max 14 cm, és max 45 korig,
eg
! alf
ye alf
dü alf
lállóval
Sziasztok. Kecskeméten?
Sziasztok.
Párt szopatnék, stb.
Minden megbeszélés kérdése.
Helyem van, de akár szabadban, Dunán egy szigeten, vagy nyugis erdős részen.
Párt szopatnék, stb.
Minden megbeszélés kérdése.
Helyem van, de akár szabadban, Dunán egy szigeten, vagy nyugis erdős részen.
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék egy kedves pàrhoz.
Sziasztok !
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral diszkrét hármas kapcsolatra a Hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom!
Ismerkednék Szekszárdon nyitott középkorú vagy idősebb párral házaspárral diszkrét hármas kapcsolatra a Hölgy örömére kényeztetésére. Választ privátba várom!
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Ma párral találkoznék! Elsősorban Pest megye, de egy jo kalandért szivesen utazom! A részletek privibe!
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Ráckeve környékén keresek pert vagy nőt aki kedveli az análos játékot vagy a strapont.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Ha nem szeretnéd, hogy megbasszam a feleségedet, csak inkább előkészítsem a veled való gyönyörre, vagyis ha eleve felizgat téged, ha csókolgatom a mellét és minden testrészét, akkor én szívesen lennék veletek együtt mint hetven éves férfi, aki szereti még az izgalmas játékokat. Budapest és Békés megye területén bármikor.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
35 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon.
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok! Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Veszprém és környékében keresnék párt a Hölgy örömére.
(Ez egy válasz Summertime üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy párt szeretnék megismerni akár hosszabb távra.
Én egy 33 éves, igényes, intelligens nagy farkú pasi vagyok.
A profilomon, láthattok rólam képeket.
Sziasztok!
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

tarloka

Lisa