Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben
Sziasztok.
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
A héten napközben párnál besegítenék esetleg Cuckold élmény fokozásában, de akár egy orállal a hölgynél. Hetero vagyok!
Ápolt, intelligens párokat keresek.
Dunántúl Balatontól északi része.
Privát üzenetben írjatok.
Sziasztok
Kedves Párok! 07.21-én este lenne kedvetek házi welneshez? Van szauna, jakuzzi és lehet masszázs is. Privát üzenetben keressetek, ha kérhetem.
Írtam nektek!
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (tegnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:18
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (tegnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Teszünk egy utolsó próbát, hátha..
Szóval ma estére keresnénk férfi beszállót, de olyat akire hosszabb távon is lehet számítani.
Max 35 éves korig keresünk, átlagos vagy izmosabb testalkat. Nagyobb méret előny! Budapesten keresnénk. Ha valaki magára ismert, privátba várjuk üzenetét egy rövid bemutatkozással.
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Szóval ma estére keresnénk férfi beszállót, de olyat akire hosszabb távon is lehet számítani.
Max 35 éves korig keresünk, átlagos vagy izmosabb testalkat. Nagyobb méret előny! Budapesten keresnénk. Ha valaki magára ismert, privátba várjuk üzenetét egy rövid bemutatkozással.
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Írtam privátban nektek!!!
(Ez egy válasz Tomi380 üzenetére (ma 04:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:59
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére/ Fejér megyében lakunk és van helyünk
Sziasztok hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére/ Fejér megyében lakunk és van helyünk
Sziasztok! Adatlapom szerint keresek olyan párt, aki szívesen venné egy 30-as, sportos, igényes férfi csatlakozását, hogy együtt élvezzünk mindent, ami ennyire izgatóvá tesz egy hetero hármast (vagy akár többest). Várom üzenetetek!
Ha bulisak vagytok, akár szerettek afterozni, külön öröm!
Ha bulisak vagytok, akár szerettek afterozni, külön öröm!
Sziasztok!
fincsi puncit kenyeztetnek ma este .vagy péntek este
pesten es kornyeken, helyem van de utazni is tudkok
Sziasztok!
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Köszönjük!
Üdv, Péter&Brigi
Hetero fiút keresünk 30 èves korig! Hármas sexhez.
Ne kuki kèppel.jelentkezz....köszönjük.
Ha 30 feletti vagy és írsz, azonnal a levèlszemètbe kerül a leveled
Ne kuki kèppel.jelentkezz....köszönjük.
Ha 30 feletti vagy és írsz, azonnal a levèlszemètbe kerül a leveled
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Győrben ismerkedés, kaland? Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, eres, csupasz intim.
Többes tapasztalatom van, maximális diszkréció!
Hölgyek, párok?
Írjatok!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
sziasztok ma este valaki fejér megyében ?
Sziasztok sportos 40-es pasi extra mérettel jatszotarsat keres 12 ker környéke
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Kiadó házibarát állást keresek, cuckold érdeklődés plusz pont Ápolt, képzett masszőr pasi vagyok!
Sziasztok!
Kedves, diszkrét partnert(éket) keresek a hétre az adatlapon szerint..
Kedves, diszkrét partnert(éket) keresek a hétre az adatlapon szerint..
Sziasztok. Kecskeméten?
Sziasztok! Ma és holnap Szigetszentmártonban szálunk meg, és arra gondoltunk, hogy feldobnánk egy kicsit a hangulatunkat. Az elképzelésünk az lenne, hogy a pár hölgy tagját szeretgeti egy vagy több férfi miközben a pár férfi tagja nézi hogy jól ellátják a baját..
Közben viszont, a pár férfi tagját is elkezdi orálisan kényeztetni valaki egy hölgy. Ilyen cuckold-többes szexre gondoltunk.. Ami mehet szerintünk, francia oda -vissza, szex gumiban, de a végén lehet testre élvezés, popsira, cicire, arcra.. stb.. Még kezdők vagyunk a többes szex terén, ezért kedves, inteligens, ápolt párokat, férfiakat keresünk.
Közben viszont, a pár férfi tagját is elkezdi orálisan kényeztetni valaki egy hölgy. Ilyen cuckold-többes szexre gondoltunk.. Ami mehet szerintünk, francia oda -vissza, szex gumiban, de a végén lehet testre élvezés, popsira, cicire, arcra.. stb.. Még kezdők vagyunk a többes szex terén, ezért kedves, inteligens, ápolt párokat, férfiakat keresünk.
Sziasztok!

tarloka

Jyzzi Bangers