Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok Zala megyei srác vagyok 36 èves szívesen találkoznèk Somogy vagy Zala megyèből hölgyel vagy párral akinek van kedve írjon diszkréció adott ès elvárt utazni tudok
Jó reggelt! K.barcika és környékén kalandoznék, hölgyek, párokat keresek minden jóra! Akár autóban,szabadban!
Sziasztok! Balatonszemesen, vagy közvetlen közelében csatlakoznék párokhoz. Írjátok privátban kérlek. Szép napot!
Sziasztok!
Székesfehérvár- Budapest vonal közelében csatlakoznék párokhoz! Minden privátban diszkréten megbeszélünk. Fényképet küld ha kéritek!
Székesfehérvár- Budapest vonal közelében csatlakoznék párokhoz! Minden privátban diszkréten megbeszélünk. Fényképet küld ha kéritek!
Kecskemet kornyeken 31.-ére keresek párt akikhez csatlakoznek! 24/ F utazni is tudok ha ugy van
Varom az uzeneteket!!
Varom az uzeneteket!!
Sziasztok!
Hármas beszállóra keresnénk most,szép igényes pasit!!!
Pest megye!!!!
Vastag farok előnyben !!!!!
Hármas beszállóra keresnénk most,szép igényes pasit!!!
Pest megye!!!!
Vastag farok előnyben !!!!!
kecskeméti párt keresek
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék első alkalom
Párhoz csatlakoznék első alkalom
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
Sziasztok, egy 32 éves fekete bőrű férfi vagyok. Szeretnék ma este egy hölgyet (25–45) vagy egy párt vendégül látni nálam Budapesten.
28 és 27 évesek vagyunk békésről helyünk van
Keresünk estére férfi tagot 20-35 között
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
Keresünk estére férfi tagot 20-35 között
A terv az hogy párom kettőnk előtt térdeljen és szopja a farkunkat
A hölgy tag husis szopós ügyesen csinálja
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Monor környékén ismerkednék ma este hölggyel , párral. 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok!
Párokat szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai este.
Párokat szívesen látnék vendégül Pilisvörösváron a nyaralómban a mai este.
Sziasztok, ha többre vágytok az átlagosnál ; )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk
Sziasztok !! Monor környéken hölggyel , párral ismerkednek 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok.
Írjatok
Írjatok

tarloka

szigetisanya