Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok!
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Egy fiatal 33 éves Győri srác keresi megbízható,diszkrét,igényes nudis társát.
Párok/lányok/hölgyek személyében. Mobilis vagyok/rugalmass/ .és semmi jó elrontója.
Várom üzeneteinek. Legyen ez a nyár izgalmas és szenvedélyes.
Sziasztok
Attila vagyok Kecskeméten élek
50 éves átlagos pasi vagyok
Helyem van
Szivesen találkonék veletek (Ez egy válasz Robert001 üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:23
Attila vagyok Kecskeméten élek
50 éves átlagos pasi vagyok
Helyem van
Szivesen találkonék veletek (Ez egy válasz Robert001 üzenetére (tegnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Házaspár ismerkedne Budapesten vagy környékén élő, 38–48 év közötti kulturált férfival.
Mi F36 és N42 évesek vagyunk, normál testalkatú, igényes, diszkrét pár. Utazni tudunk. Elsősorban olyan egyedülálló férfit keresünk, aki rendelkezik hellyel, vagy azt meg tudja oldani. Nyitottak vagyunk olyan párral való ismerkedésre is, akiket nem zavar az egymás előtti intimitás.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, az őszinteség, a higiénia és a türelem. Kezdők vagyunk ezen a téren, ezért nem alkalmi kalandot, hanem kulturált, beszélgetéssel induló ismerkedést keresünk.
Fontos számunkra, hogy a női közeledés sem a női, sem a férfi tag felé nem része az elképzelésünk. A ferfi közeledest csatlakozast szívesen fogadjuk. A férfi partner szerepe elsősorban a női tagunk figyelmes kényeztetése és örömének fokozása, minden kizárólag közös megegyezés és kölcsönös komfortérzet mellett történik. Ferfi tagunk max kézel ér a nőhöz.
Ha magadra ismertél, és számodra is a tisztelet, a türelem és a jó kémia az első, szívesen megismerkedünk veled. Egy fényképes bemutatkozásnak örülünk, mi is küldünk viszonzásul.
Mi F36 és N42 évesek vagyunk, normál testalkatú, igényes, diszkrét pár. Utazni tudunk. Elsősorban olyan egyedülálló férfit keresünk, aki rendelkezik hellyel, vagy azt meg tudja oldani. Nyitottak vagyunk olyan párral való ismerkedésre is, akiket nem zavar az egymás előtti intimitás.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, az őszinteség, a higiénia és a türelem. Kezdők vagyunk ezen a téren, ezért nem alkalmi kalandot, hanem kulturált, beszélgetéssel induló ismerkedést keresünk.
Fontos számunkra, hogy a női közeledés sem a női, sem a férfi tag felé nem része az elképzelésünk. A ferfi közeledest csatlakozast szívesen fogadjuk. A férfi partner szerepe elsősorban a női tagunk figyelmes kényeztetése és örömének fokozása, minden kizárólag közös megegyezés és kölcsönös komfortérzet mellett történik. Ferfi tagunk max kézel ér a nőhöz.
Ha magadra ismertél, és számodra is a tisztelet, a türelem és a jó kémia az első, szívesen megismerkedünk veled. Egy fényképes bemutatkozásnak örülünk, mi is küldünk viszonzásul.
Sziasztok valaki Lajosmizsén késő este?
SZIASZTOK! ISMERKEDÜNK?
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Igényes házaspárhoz beszállnék Budapesten.Ápolt,sportos 40-es pasi vagyok.
Sziasztok. Párt fogadnék Kecskeméten.
Írtam!
(Ez egy válasz buddha1 üzenetére (tegnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:27
(Ez egy válasz buddha1 üzenetére (tegnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma estére kedvesem örömére pasit keresnénk
Budapest és környéke Pesten hely van.
Házaspár ismerkedne Budapesten vagy környékén élő, 38–48 év közötti kulturált férfival.
Mi pár vagyunk,,,,Szolnokról valaki?
Sziasztok.
Párhoz szívesen csatlakoznék
Szia szivesen csatlakoznék parhoz beszélnék ha van ilyen irj privátba.
Helyem van Szolnokon a megyében utazok is.
Helyem van Szolnokon a megyében utazok is.
Sziasztok Zala illetve Somogy megyèben párt vagy hölgyet keresek közös örömszerzèsre . Diszkréció adott ès elvárt.Utazni tudok .Valakinek van kedve irjon
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok, jön valaki esetleg a Siroki Bike Week Fesztiválra, én most értem ide, keresek megbízható párt 35 éves korig, valamint hölgyet 35 éves korig minden jó megélésére
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Szexeljünk egy jót a fesztivál ideje alatt
Privátban keressenek meg kérem a jelentkezők
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Cuckold szerető párt keresek!
2 pasi (50/53) többest kedvelő hölggyel, párral ismerkedne, Érd és kke, hely van, hétközben és napközben van szabadidőnk

tarloka