Budapesti jóképű, sportos, magas hetero, rendkívül potens férfi vagyok. Hosszasan áll és sokára megyek el. Nővep vagy párral ismerkednék. Találkozhatunk nálam is, de szívesen megyek hozzád
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger
szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger
szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat szeretek betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális emberek keresek !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is !!
Feleségemet baszatnám fiatal fiukkal pl.baráti társasággal 2-3 fő! Csak is 20-35 közöttiek! Előny ha Budapest vagy környékiek vagytok és hely is van! CSAK IS FITAL SPORTOS TESTALKAT!
Ha egyedül vagy ne irj!!
Ha egyedül vagy ne irj!!
Üdv:Párokhoz csatlakoznék csakis a hölgy örömére ..kaamusok és melegek kíméljenek.várom az üziket..
Sziasztok Zala Somogy megyèben párt ivagy hölgyet keresnèl kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt akinek van kedve írjon
Ma estére keresünk bi fiút Balatommària körül, autós kalandra 22 óra körül.
Valaki? Akár pár is jöhet
Valaki? Akár pár is jöhet
Meg mindig
(Ez egy válasz TomekSantos123 üzenetére (2026. 07. 24. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 12:09
Sziasztok,
Ma este igényes párt fogadnék Budapesten saját lakásomon.
Hetero alapon!
Hetero alapon!
szep napot vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte kényeztetik hasznlajak a nejet feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Helló ! Holnap, azaz szombat estére keresünk hetero pasit egy kis iszogatós , egymàsra hangolódos hármas bulira.
Helyünk NINCS sajnos!!
Helyünk NINCS sajnos!!
Sziasztok! Szombat este vagy vasárnap szívesen látnék vendégül párt vagy hölgyet Pilisvörösváron.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is....
Sziasztok. Pest megyébe, vagy Dunaújvárosba, szívesen találkoznék ma este egy kellemes párral. Lehet autós kaland is, meg persze, ami ki kerekedik belőlle. Beszéljünk privátba. Viber számot tudok adni.
Hajdúszoboszlón nyaralunk fiút keresünk,hej megoldott,viberszám előny!!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok,
Hetero alapon!
Hetero alapon!
Sziasztok,
Hetero alapon!
Hetero alapon!

tarloka

Timi és Pityu