Intelligens pár hölgy tagját kényeztető masszázsban részesíteném igényei szerint !!!!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok mi egy par vagyunk pasit keresunk a holgy örömére ma este Dunakeszin
Budapesti párhoz csatlakoznék
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Ma estére keresek egy hölgyet vagy párt akivel jól érezhetjük magunkat egy kötetlen este Budapesten.
30 éves férfi vagyok.
30 éves férfi vagyok.
Nőt vagy párt keresünk ma estére
18 éves csajszi vagyok
"Haverom" 32 éves és 22cm neki, sőt van még egy srác,,ha izgi úgy nektek.
18 éves csajszi vagyok
"Haverom" 32 éves és 22cm neki, sőt van még egy srác,,ha izgi úgy nektek.
Igènyes,tapasztalt fèrfi vagyok! Imàdok nyalni, ès nagyon potens vagyok! Keresek veszprèmből, vagy a megyéből èrett nőket, anyukàkat, igènyes nagy mamàkat! Ha èrdekel , írj privàtot!!!
Sziasztok!
Az adatlapon szerint keresek partnert.
Az adatlapon szerint keresek partnert.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon és környékén. Kisebb távolság vállalható.
sziasztok par most budapesten?
Sziasztok.Ő. I 50 éves nem független pasi vagyok, keresek BP. I párt, hölgyet egy jó kis kalandra.
Sziasztok. Ma késő délután vagy este párhoz csatlakoznék.
30 éves egyedülálló srác vagyok.
30 éves egyedülálló srác vagyok.
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok! Egy 40 éves, nyitot,183 cm magas és 90 kg-os, sportos/normál testalkatú, magára és a környezetére igényes férfi vagyok. A mindennapokban két lábbal állok a földön, rendezett háttérrel rendelkezem. Fontosnak tartom az intelligens kommunikációt, a humort és az egymás iránti maximális tiszteletet. Budapest 18 kerülett Tel +40735740653 Viber , Whtssapp E-mail eurobusplus@yahoo.com
Üdv Atti (Ez egy válasz Rosé üzenetére (2026. 07. 24. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 19:44
Üdv Atti (Ez egy válasz Rosé üzenetére (2026. 07. 24. péntek 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló ! Holnap, azaz szombat estére keresünk hetero pasit egy kis iszogatós , egymàsra hangolódos hármas bulira.
Helyünk NINCS sajnos!!
Helyünk NINCS sajnos!!
Sziasztok! Szombat este vagy vasárnap szívesen látnék vendégül párt vagy hölgyet Pilisvörösváron.
Sziasztok! Egy 40 éves, nyitot,183 cm magas és 90 kg-os, sportos/normál testalkatú, magára és a környezetére igényes férfi vagyok. A mindennapokban két lábbal állok a földön, rendezett háttérrel rendelkezem. Fontosnak tartom az intelligens kommunikációt, a humort és az egymás iránti maximális tiszteletet. Budapest 18 kerülett , E-mail eurobusplus@yahoo.com
Üdv Atti
Üdv Atti
Sziasztok!
Mára keresek egy jófej, nyitott párt egy hangulatos délutánra vagy estére. Ápolt, jó mérettel és jó belsővel rendelkező srác vagyok, benne vagyok cuckoldban és sima hármasban is.
Nálam a diszkréció és a határok tiszteletben tartása alap. Ha szimpatikus, írjatok privátban, kérésre küldök képet és Viber vagy WhatsApp számot, aztán meglátjuk, működik-e a kémia
Mára keresek egy jófej, nyitott párt egy hangulatos délutánra vagy estére. Ápolt, jó mérettel és jó belsővel rendelkező srác vagyok, benne vagyok cuckoldban és sima hármasban is.
Nálam a diszkréció és a határok tiszteletben tartása alap. Ha szimpatikus, írjatok privátban, kérésre küldök képet és Viber vagy WhatsApp számot, aztán meglátjuk, működik-e a kémia
Sziasztok Holnap délelőtt folyamán hölgyet párt fogadnék. Pest megye nyugati felén Üvegtigris közelébe.

tarloka

elprezidente
Judy