Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Sziasztok!
Péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
Péntekre keresek gyönyörű, szeximádó, 30as szeretőm extrém használatára 1-2 perverz, domináns férfit. Vivi nagyon erősen SUB beállítottságú, imádja ha keményen használva van. Át szeretné élni a teljes
me
, így kor, testalkat nem számít. Írjatok, a többit privátban.
alf
ga alf
lá alf
zottságot
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok! 07.29-en napkozben par vagy holgyek lenne kedvetek talizni? BP es kornyeke. Ha szukseges galans is lehetek
Koszi!
Koszi!
Sziasztok! 07.29-en napkozben par vagy holgyek lenne kedvetek talizni? BP es kornyeke. Ja szukseges galans is lehetek
Koszi!
Koszi!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Július 31.- Augusztus 3. között SIÓFOKON leszek. Ez idő alatt szívesen masszíroznék, kényeztetnék, alaposan kielégítenék feleséget/ barátnőt akár a férj/ barát jelenlétében…
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!Pécs és környékén szívesen csatlakoznék!Írjatok
Sziasztok! Ápolt tetovált igényes pasi vagyok szívesen ismerkednék párokkal akár csak kukkolni is
Pasit 3nak?
Sziasztok! 32 éves igényes férfi csatlakozna párokhoz hármas vagy cuckold alapon. 183 cm magas vagyok 94 kg az intim 15/5, pár tetkóval
szívesen kielegítem a hölgyeket orálisan akar viszonzás nélkül. Továbbá bukkake-hez is szívesen csatlakozom.
szívesen kielegítem a hölgyeket orálisan akar viszonzás nélkül. Továbbá bukkake-hez is szívesen csatlakozom.
Sziasztok,péntek,vagy szombat estére párhoz csatlakoznék,orális,vagy hármas finomságokra!
Sziasztok!
Az adatlapom szerint keresek. Talàlkozàs akàr màr ma este is lehetséges. Helyem van.
Az adatlapom szerint keresek. Talàlkozàs akàr màr ma este is lehetséges. Helyem van.
Sziasztok!
Zalakaros környékén ismerkednék masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Zalakaros környékén ismerkednék masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok. Szerdán ?
(Ez egy válasz Bubipar üzenetére (tegnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.
Sziasztok. Szolnoki párral ismerkednék. Várom üzeneteket

tarloka

droid