Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Kinek a párjának a popsikáját hűthetem le egy kis vizes jégkrémmel, és nyalogathatom le róla??
Tomi
Tomi
Sportos, kulturált, 25–45 év közötti férfit keresünk Budapesten hármas találkozókhoz. Elsősorban rendszeres, hosszú távú partnert szeretnénk, nem egyszeri kalandot. Enyhe bi érdeklődés nagy előny, de nem feltétel. Rugalmas időbeosztás és saját hely előnyt jelent. Fényképes bemutatkozást várunk, részletek a profilunkban.
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok Zala Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk kölcsönös örömszerzèsre diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Sziasztok
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 12:03
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Igényes megjelenésű 32 éves kreol bőrű pasi vagyok szívesen ismerkednék és csatlakoznék diszkréten! Ha felkeltettem valaki érdeklődését szívesen várom megkeresést.
Üdv.
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Fiatal srác keresi partnereit
Igényes, egészséges pár társaságát keresem hetero alapon. A feleség kényeztetése szakszerű masszázzsal adott, illetve wellnessben is szívesen vendégül látlak Titeket! Privatban írjatok!!!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
sziasztok olyan nyitott parral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznaljak a nejet esetkeg kesobb o is beszallna! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Balatonberény környékén ismerkednék ma és holnap, masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Balatonberény környékén ismerkednék ma és holnap, masszázst adnék kedves hölgynek, pár hölgy tagjának. Privátban várom üzenetedet. Köszönöm.
Nagy méretű pasi csatlakozna párhoz!
Privátban egyeztessünk!
Privátban egyeztessünk!
Balatonfüred és környéken, ma este pasi harmadikanak?
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Pécsi párhoz csatlakoznék hetero alapon a hölgy örömére vagy hölgyet kényeztetnék!
Írjatok privátbsan! Köszönöm szépen!
Írjatok privátbsan! Köszönöm szépen!

tarloka

folti12345
Luisa