Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keressek korttól, alkattól fügetlen Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahol a kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Sziasztok, Egerben keresek párt, kalandvágók?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Párok hölgy tagját Masszíroznám
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci (nem kövér), bi~párhoz is csatlakozom, a bi nem feltetel, semmi jónak nem vagyok elrontója. Képeim, videóim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van
Ma délután paks és környékén van bevállalós férfi? Fiatal roma csajt kéne megdugni
Aug.14.-16.között Kiskorösön találkoznánk tőlünk fiatalabb jó méretű (18-20 cm) sráccal hármas/cuckold játszadozásra.Jó modor,ápoltság alap,minden más az adatlapon.
Debrecen, ès környékén párt nèznèk szex közben.
Budapesten és környékén párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
HETERO alapon harmincas srácként keresek ma késő délutánra/estére hölgyet vagy párt szexmókához. Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében. Hálószobai közegben, vagy akár szabadban.
Részletek privátban.
HETERO alapon harmincas srácként keresek ma késő délutánra/estére hölgyet vagy párt szexmókához. Budapesten, vagy annak vonzáskörzetében. Hálószobai közegben, vagy akár szabadban.
Részletek privátban.
Cuckoldra ismerkednék érett párral!
Üdv
Ma estére keresnénk hölgyet,feleséget akit ketten kényeztethetnénk haverommal.
Az elképzelés az hogy férfi taggal lebeszéljük a részleteket,elmegyünk a hölgyért,elhozzuk hozzánk ahol jó alaposan kielégítjük.Igény szerint a férjnek dokumentálva az eseményeket.És természetesen haza is visszük mosolygós arccal
.Ha valakinek megmozgatja a fantáziáját akkor privátban folytassuk.
Ma estére keresnénk hölgyet,feleséget akit ketten kényeztethetnénk haverommal.
Az elképzelés az hogy férfi taggal lebeszéljük a részleteket,elmegyünk a hölgyért,elhozzuk hozzánk ahol jó alaposan kielégítjük.Igény szerint a férjnek dokumentálva az eseményeket.És természetesen haza is visszük mosolygós arccal
.Ha valakinek megmozgatja a fantáziáját akkor privátban folytassuk.
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
helló
magas sportos igényes potens méretes régebb óta itt élő hetero fekete pasi vagyok feleség barátnő extra meglepetése lennék irjatok rám bátran
magas sportos igényes potens méretes régebb óta itt élő hetero fekete pasi vagyok feleség barátnő extra meglepetése lennék irjatok rám bátran
Sziasztok! Párokkal ismerkednék
Diszkrét masszírozás hölgyeknek igényeik alapján!
Akár párja jelenlétében is!
Akár párja jelenlétében is!
Szep napot! Olyan nyitott párokkal ismerkednek akiket erdekelne pár izgamlas dolog amit 3asba ki lehetne probalni! Hely kellene utzani tudnek!

tarloka

pdoki