Sziasztok!
A hétvégén keresem olyan pár társaságát aki szívesen venne be hetero alapon egy kis huncutkodásba.
Bp és Pest megye. Nálam Pilisisvörösváron lehetséges, de szívesen megyek is.
A hétvégén keresem olyan pár társaságát aki szívesen venne be hetero alapon egy kis huncutkodásba.
Bp és Pest megye. Nálam Pilisisvörösváron lehetséges, de szívesen megyek is.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről valaki?
Holnap estére keresünk férfi beszállítói harmadiknak 180 cm feletti férfias külső a befutó. Fényképes adatlap illetve elérhetôség fontos.
Sziasztok pár vagy nagy mérerü ffi?
Sziasztok
Holnap estere keresünk fiatal pasit harmadiknak csak hetero alapon a hölgy örömére csak pest!
Holnap estere keresünk fiatal pasit harmadiknak csak hetero alapon a hölgy örömére csak pest!
A szájába élveznék egy hölgynek most. Hálás lennék
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Adatlapunk szerint állandó partnert keresünk. Szimpátia , intelligencia ez a minimum elvárás
Sziasztok Debreceni párok
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
szep napot feleseget baratnot kényeztetnek hasznalnek a ferje baratja elott vagy vele kozosen! Hely kellene utzani tudnek!
Sziasztok
30’éves, sportos, hármasban tapasztalt, jó méretű fiatal masszőr srác vagyok. Holnap estére keresnék Budapesten vagy vonzás körzetében egy hölgyet vagy párt. Üzenetben elérhető vagyok!
30’éves, sportos, hármasban tapasztalt, jó méretű fiatal masszőr srác vagyok. Holnap estére keresnék Budapesten vagy vonzás körzetében egy hölgyet vagy párt. Üzenetben elérhető vagyok!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Igènyes, tapasztalt fèrfi vagyok! Keressek korttól, alkattól fügetlen Igènyes lànyt, pàrt , èrett anyukàkat, nagy mamàkat! Tartalmas szexre! Irj privàtot , köszönöm
Mai estére keresek egy budapesti, heteró házaspárt, ahol a kedves háziasszony kiszolgálása, kényeztetése a legfontosabb program, akár egész éjszakára. Hetero, kedves,ápolt Férfi vagyok, tele vidámsággal, jókedvvel.
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Legyen egy izgalmas éjszakánk
Sziasztok, Egerben keresek párt, kalandvágók?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Párok hölgy tagját Masszíroznám

tarloka

Nylonfootjob