Szia sziasztok olyan lányt n̈őt hölgyet vagy párt keresek ahol benne lennétek egy lábfejre élvezésben.autos kaland vagy nálatok talalkozhatunk.varom a kíváncsi párokat hölgyeket
Sziasztok! Harmadiknak keresünk 25-40közötti tényleg izmos 80kg+/180+ férfit vagy két barátor nagyobb mérettel min19cm. Több infó privátva.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék hölggyel, párral. Alkalmi vagy akár tartós ismeretség is megfelelő számomra.
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 10-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
Írj üzit ha ott leszel
Házasparként Rovinjba nyaralunk augusztus 10-23, feleséghez közel áll a hotwife szerep és szivesen flörtölne pasival.
Olyan pasit keresünk aki ebben az időpontban ottl nyaral. Szállásunk lefoglalva, nem vagyunk kamusok.
Írj üzit ha ott leszel
Szerintem eltévesztetted a fórumokat ha tudnál olvasni nem ide és ezekbe írkálnál !
(Ez egy válasz elvezzaszamba28 üzenetére (tegnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Az adatlapon szerint keresek partnert. Esténként tudnék fogadni.
Az adatlapon szerint keresek partnert. Esténként tudnék fogadni.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel a hölgy örömére.
Utazni is tudok akár!
Utazni is tudok akár!
Sziasztok !
Ápolt diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott 50+ os vagy idősebb párhoz házaspárhoz a hölgy dupla örömére kényeztetésére ha ismerkednétek írjatok privátba!
Ápolt diszkrét férfiként szívesen csatlakoznék harmadiknak Szekszárdon nyitott 50+ os vagy idősebb párhoz házaspárhoz a hölgy dupla örömére kényeztetésére ha ismerkednétek írjatok privátba!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok,kukkolható kedves párt keresek estére! Köszönöm.
Ha többre vágytok az átlagosnál!!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Két jó megjelenésű, 50 és 60 éves, normál ill. sportos testalkatú, domináns, potens, kitartó, jó méretű pasi ismerkedne nyitott lánnyal, hölggyel vagy párral. Mindketten határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre. Szeretjük a nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában. Kedves, figyelmes férfiak vagyunk. Teljes diszkréció adott és elvárt!
Carpe Diem!
Ma kora délutánra keresek lányt, párt ahol orálisan kényeztetnek, vagy én őket. Hálás....lennék
Sziasztok! Augusztus 29-re keresek párt egész estés vadkalandra
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Ssziasztok
Fiatal srac 11 körül ráér? Párom öró
mére hetero alapon?
Fiatal srac 11 körül ráér? Párom öró
mére hetero alapon?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.
Csinos hölgytaggal rendelkező pár partnere lennék lehetőleg Győr vagy környékéről.

tarloka

motor 1
Ting