Sziasztok !
Ismerkednék csatlakoznék Szekszárdon kedves nyitott középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz harmadiknak laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy dupla örömére kényeztetésére választ privátba várom köszi!
Ismerkednék csatlakoznék Szekszárdon kedves nyitott középkorú esetleg idősebb párhoz házaspárhoz harmadiknak laza de tartós diszkrét kapcsolatra a hölgy dupla örömére kényeztetésére választ privátba várom köszi!
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
1cm összement?bemutatkozásba 22
(Ez egy válasz rocco15 üzenetére (2026. 08. 15. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 15. szombat 22:23
Sziasztok Tomi vagyok 44 éves pasi 21/6cm méretel parhoz csatlakoznék a hölgy örömére bp és környéke előny
Üdv! Jászberényi hetero férfiként keresek partnert ésszerű távolságon belül.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Kedves, barátságos, hölgyekkel ismerkednék... Tartós kapcsolat sem kizárt...
Sziasztok Somogy megye és Zala megye területén keresek hölgyet vagy párt kölcsönös örömszerzèsre.Diszkrècio adott ès elvárt ,utazni tudok
Igényes, intelligens, nyitott tapasztalt férfiként, szintén nyitott igényes érett párokkal ismerkednék, akár állandó rendszeres kapcsolatra.
60as pàrhoz harmadiknak..Pest megyéből
Sziasztok
Ma délutánra, estére keresek egy hölgyet vagy párt Budapesten vagy vonzáskörzetében, akivel közösen megélhetjük a vágyainkat
Ma délutánra, estére keresek egy hölgyet vagy párt Budapesten vagy vonzáskörzetében, akivel közösen megélhetjük a vágyainkat
Győr belvárosban most lány, esetleg pár???
13. kerületben most egy hármas? Helyem van, utazni tudok! Írjatok bátran!
Sziasztok párok
Sziasztok Tomi vagyok 44 éves pasi 21/6cm méretel parhoz csatlakoznék a hölgy örömére bp és környéke előny
Sziasztok!
Van olyan pár, aki a ma este folyamán csatlakozna egy 41éves egyedülálló pasihoz?
Budapesten van helyem, de akár az utazás sem probléma részemről.
Van olyan pár, aki a ma este folyamán csatlakozna egy 41éves egyedülálló pasihoz?
Budapesten van helyem, de akár az utazás sem probléma részemről.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Ma este swinger párok Békéscsaba/Gyula vagy környékről? Helyet tudok biztosítani.
párt keresek cuckoldra vagy csak mint nézö is jelen lennék
Sziasztok. Ma keresek itgalmas randit. Sportoló, mobil fèrfikènt pàrral randiznèk.
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék! Ma este van kedve valakinek randizni?
Nálam csaphatnánk egy bulit is akár!
Párokhoz csatlakoznék! Ma este van kedve valakinek randizni?
Nálam csaphatnánk egy bulit is akár!

tarloka

AttilaPecs33
Jane