Írtam
(Ez egy válasz kalap 41 üzenetére (tegnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:05
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van privatba várjuk leveleket
Sziasztok!
Szombat este valaki tervez menni a paradise ba?
Szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
30 éves, sportos, tapasztalt, hetero beállítottságú férfiként.
Ha valakinek van kedve, akkor írjon.
Köszi
Szombat este valaki tervez menni a paradise ba?
Szívesen csatlakoznék hölgyhöz, párhoz.
30 éves, sportos, tapasztalt, hetero beállítottságú férfiként.
Ha valakinek van kedve, akkor írjon.
Köszi
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére Fejér megyében lakunk helyünk van privatba várjuk leveleket
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Hatvan Gyöngyös környékén lévő párokat szívesen fogadnék saját ingatlanomban. 36 éves potens helyes pasiként lennék vágyaitok beteljesítője.
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Telt házaspárként keresnénk hetero egyedülálló mackós pasit max 42 éves korig!
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok kedves Párok!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Kedves Párok!
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
39 éves, sportos, atlétikus alkatú, értelmiségi férfi vagyok, stabil szakmai háttérrel és felelősségteljes munkával. A mindennapokban aktív, gondolkodó életet élek; szakmai témákban rendszeresen publikálok és podcast formában is jelen vagyok - ezért a diszkréció számomra rendkívül fontos. Nem mindenáron akarok szexelni, csak ha találok egy tényleg szimpatikus párt.
Magamról röviden: 182 cm, 80 kg, igényes megjelenés, diszkrét, ápolt életvitel.
Tapasztalattal rendelkezem harmadikként, illetve korábbi párkapcsolatomban mi is fogadtunk harmadik felet, így mindkét oldal dinamikáját jól ismerem – és természetesen élvezem is.
Elsősorban kulturált, intelligens, igényes párok jelentkezését várom, kölcsönös tisztelet és diszkréció mellett, lehetőleg 45 év alatt.
Jamie
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Csatlakoznék párokhoz
Győri fiatal fiút keres a hölgy örömére 40 es pár, max 20 éves, sportos, értelmes srácot. Nembaj ha nincs tapasztalat.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Párhoz csatlakoznék Vac környékén
Sziasztok! Komoly cuckold párt keresek, ahol a férj élvezi, mikor a feleségével (barátnőjével) előtte foglalkoznak.
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Szeretem látni, hogy a másik élvezi, én egy komoly férfi vagyok nagy fantáziával és farokkal (20 cm).
Győr környékéről vagyok ( 30 km Győrtől), utazni nem gond.
Csak azok írjanak, akik komolyan keresnek, és nem csak írogatni akarnak. Helyem van.
Kep csere fontos, ha komolyan gondoljatok Köszönöm!
Budapesten ma párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok, írjatok bátran!

tarloka

Kristina U