Sziasztok,
Sub párral ismerkednék.
Tamás
Sub párral ismerkednék.
Tamás
Sziasztok! Augusztus 29. (szombat) esti találkozóval keresek hölgyet, párt Egerben. A cél egy tabu mentes este, ahol mindenki jól érzi magát. Komoly érdeklődés esetén írj privátban!
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok!
Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Helyem is van Pest megyében!! Privát üzenetet várok!!
Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatok!
Ápolt, igényes 42 éves férfi vagyok! Helyem is van Pest megyében!! Privát üzenetet várok!!
Ismét
(Ez egy válasz J.k.V. üzenetére (tegnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:32
Keresek péntek, vagy szombat estére egy kedves, együtt élő házaspárt házaspárt
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Ahol a férj aktív közreműködésével négykezes masszázsban részesíthejük a háziasszonyt. Szerepjátékként a Hölgy szeme beközltve, míg fürge kezeink felfedező útra mennek teste minden részén.
Hogy természetben kifizet-e minket, az legyen az éjszaka titka.
Normális, heteró, diszkrét , független férfi vagyok. Bp, Pest megye, Komárom-Esztergon, tudok utazni. Privát üzenetben, köszönöm, Szép napot
Sziasztok… ma estére keresek magára és a környezetére igényes,nemdohányzó párt.
Helyem,kocsim van,sportos test,szép fogak és nagy intim,amit én tudok abszolválni.
Privátba üzenjetek.
Szép estét.
Dani
Helyem,kocsim van,sportos test,szép fogak és nagy intim,amit én tudok abszolválni.
Privátba üzenjetek.
Szép estét.
Dani
sziasztok párokhoz csatlakoznèk
Sziasztok! 28 eves, sportos, tanult, tapasztalt ferfikent keresek elsosorban parokat alkalmi vagy rendszeres talalkozokra. Budapesten elek a 13. keruletben es rugalmasan tudok igazodni masokhoz. Kepeim vannak az adatlapomon es tovabbiakat is szivesen megosztok keresre. Nyitott vagyok sok lehetosegre. Testalkat es kor szempontjabol nincs preferenciam, sot az erett korosztaly kifejezetten vonzo szamomra. Leginkabb a kovetkezo hetvegere keresek. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, irjatok nyugodtan! Tovabbi szep napot kivanok addig is mindenkinek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Ohhh de gyönyörű kerek popója van a hölgynek
(Ez egy válasz par9192 üzenetére (ma 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:22
(Ez egy válasz par9192 üzenetére (ma 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Habár elsösorban hellyel rendelkezö párt keresnénk ma estere, nyitottak vagyunk hetero ferfi beszállòra is Pécs környékén! I&L
Habár elsösorban hellyel rendelkezö párt keresnénk ma estere, nyitottak vagyunk hetero ferfi beszállòra is Pécs környékén! I&L
sziasztok szolnok kornyeken keresnek part akar ma estere:
Sziasztok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
szep napot olyan pasik vannak e iitt akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet vagy feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Ma Budapesten illetve közvetlen közelében kalandoznék, ismerkednék hölggyel és párral. Szabadban, búvóhelyen, autóban, lakásban minden megoldás jó nekem. Ha gondoljátok akkor keressetek privátban.
Sziasztok,
Párt, hölgyet várok ma egésznap lakásokon budapesten.
Írjatok , ha van kedvedetek lazulni
Párt, hölgyet várok ma egésznap lakásokon budapesten.
Írjatok , ha van kedvedetek lazulni
Sziasztok,
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Sportos, diszkrét férfiként keresem hasonló testalkatú partnerem egy pár személyében. Elsődlegesen mai vagy a holnapi estére. Utazni tudok, helyem Tökölön van. Éljünj át pár orgazmust. Privát üzenetben egyeztessünk.
Szimpatia alapon (ami nagyon fontos) ismerkednénk. Nem alkalmi , nem azonnal, allandó partnert keresünk
Sportos budapesti pasiként ismerkednék hasonló megjelenésű párokkal.
Meg tudom erősitteni.
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (ma 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:48
Nem igaz amit írtál aki minket itt ismer azok tudják ,hogy ott vagyunk a találkán

tarloka

olvass
Zandora