Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok. Szexi partnert, pàrt keresek Bp-Kmèt-Szeged vonalon, Kecskemèti vagyok de tudok utazni
Sziasztok!
ma estere keresnek holgyet vagy párt hetero alapon Bp. helyem van de utazni is tudok!
ma estere keresnek holgyet vagy párt hetero alapon Bp. helyem van de utazni is tudok!
Sziasztok! 29 éves mackós srác vagyok 15cm szerszámmal. Szeretnék párhoz csatlakozni a hölgy örömére. Diszkréció természetes.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok.
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Ma reggeltől diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma délutáni órákban nővel, párral kalandoznék Szfvár Siófok Tamási vonalon.
Finom puncit nyalnék!
Finom puncit nyalnék!
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznék, Győr és 50km körzetbe.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Budapesten ma este hazibuli?
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok!
Lennék jelentkező!
Lennék jelentkező!
Üdvözletem! Egy ápolt, kulturált és abszolút diszkrét férfi vagyok Budapestről / a keleti régióból. Olyan nyitott gondolkodású házaspárt keresek, akik szívesen bevonnának a hálószobájukba egy harmadik felet, és nyitottak az enyhe bi dolgokra is. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a tisztaság és egymás határainak tiszteletben tartása. Mivel a hétvégéim szabadok, ekkor érnék rá a találkozókra – örülnék, ha rendelkeznétek saját, nyugodt privát hellyel. Ha szívesen feldobnátok a hétvégét egy érett, megbízható partnerrel, várom az üzeneteteket!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok,
Nagyméretű, helyes fiatal fiút keresünk a közelből.
Nagyméretű, helyes fiatal fiút keresünk a közelből.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrhoz szívesen lennék beszàlló.
Kedves, diszkrét pàrhoz szívesen lennék beszàlló.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

tarloka