Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Budapesten ma este hazibuli?
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Írjatok és emailben/google chaten folytassuk!
Sziasztok!
Lennék jelentkező!
Lennék jelentkező!
Üdvözletem! Egy ápolt, kulturált és abszolút diszkrét férfi vagyok Budapestről / a keleti régióból. Olyan nyitott gondolkodású házaspárt keresek, akik szívesen bevonnának a hálószobájukba egy harmadik felet, és nyitottak az enyhe bi dolgokra is. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a tisztaság és egymás határainak tiszteletben tartása. Mivel a hétvégéim szabadok, ekkor érnék rá a találkozókra – örülnék, ha rendelkeznétek saját, nyugodt privát hellyel. Ha szívesen feldobnátok a hétvégét egy érett, megbízható partnerrel, várom az üzeneteteket!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok,
Nagyméretű, helyes fiatal fiút keresünk a közelből.
Nagyméretű, helyes fiatal fiút keresünk a közelből.
Sziasztok!
Kedves, diszkrét pàrhoz szívesen lennék beszàlló.
Kedves, diszkrét pàrhoz szívesen lennék beszàlló.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
sziasztok párral Ismerkednék.
Sziasztok!
Reptéren hölgy,pár esetleg?..
Reptéren hölgy,pár esetleg?..
Párt kukkolnék! Csak Bp
esetleg Pest megye
esetleg Pest megye
Budapest környékén csatlakoznék igényes párokhoz!
akár napközbeni kalandok is érdekelnek!
Néha helyet is tudok biztosítani!
Ápolt jó megjelenésű pasi vagyok!
akár napközbeni kalandok is érdekelnek! Néha helyet is tudok biztosítani!
Ápolt jó megjelenésű pasi vagyok!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok! Hölgy,pár k.barcika es környékén sxkalandra, akár autos is megoldhato!
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok! Kukkolásért cserébe diszkrét helyet biztosítok pároknak hétköznap délelőttönként egyeztetett időpontban. Privátban keressetek, ha érdekel valakit.
Ráckeve környékén keresek párt vagy nőt helyem lenne akár

tarloka

brazilkor
Karen 2