Sziasztok!
Keresünk kellemes együttlétre sportos intelligens jó kinézetű pasikat
Keresünk kellemes együttlétre sportos intelligens jó kinézetű pasikat
Ma fogadnák hölgyet vastag nagy farokkal velencén
Áttutazóba itt vagyok 2 napig
Áttutazóba itt vagyok 2 napig
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok! smile Dan vagyok, 27 éves, baba arccal, sportos alkattal, nagy odaadással, kitartással, szép farokkal, egy olyan személy vagyok aki kibeba élvezi ha a másik fél, felek megkapják amit csak szeretnének. Ezt élvezem, és ez ad nekem mindennél nagyobb euforiát. Volt már részem hármasban, több alkalommal, mindkét felállásban és imádtam azokat az óriási élvezeteket, a kielégült arcokat és magát a helyzetet. Nyitott vagyok sok mindenre, írj és mindent megbeszélünk. Bakancslistám: DP, (sajna még nem volt benne részem de nagyon szeretném már látni egy nőn ahogy közben többször elélvez tőlünk) Gangbang vagy négyes ( bi dolgokat még nem
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
próbáltam fiúval de talán lehet róla szó amennyiben megvan a connection)
Ezeken kívűl szívesen ismerkedek open mindsettel rendelkező nővel akivel együtt élhetjük meg a vágyaink és a maximumot adhatjuk egymásnak minden szinten. Diszkréció, EQ, IQ elengedhetetlen
Sziasztok! Győrben vagy a környékén 50 -es vagy 50 + os párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Pár vagy hölgy szeretne ma kalandozni Nyéki tónál vagy a környékén?
30F
Sziasztok! Párt keresek , akik élvezik, ha szex közben egy néző is jelen van, és esetleg izgatja őket ha egy " idegen" a végén vagy közben rájuk élvez! 50 éves szombathelyi FF vagyok
Sziasztok én 43 éves pasi hetero 21/6cm méretel parhoz csatlakoznék
Pest és fehér megye előnyben Viber van
Pest és fehér megye előnyben Viber van
Szia! Érdekelne, mikor és hol?
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (ma 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szfváron beszállnék párhoz. Délelőtti órákban lenne helyem. Írjatok
Fiatal nagyfarkú pasit keresünk heves ès Szolnok megyböl elöny ha van helyed
55év feletti érett, teltebb házaspárhoz csatlakoznék, szimpátia lényeges szempont, ha van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék, barátkoznèk velük.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok!
18-19 edikei hétvégén szivesen ismerkednénk,Bogács és körzetéböl párokkalvagy pasival!
61 éves pár.
18-19 edikei hétvégén szivesen ismerkednénk,Bogács és körzetéböl párokkalvagy pasival!
61 éves pár.
50 es romapar vagyunk pasit keresünk Bp hely kell bi is ok
Szia párhoz csatlakoznèk a hölgy örömère.
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös élvezetekre

tarloka

dino70
Andy