hejjhó, sportos, magára igényes srácként szívesen csatlakozok párokhoz. Írjatok nyugodtan
ne szóló férfiak írjanak, mert fölösleges
ne szóló férfiak írjanak, mert fölösleges
Extrém kövér házaspárhoz szállnék be harmadiknak, elsősorban a hölgy örömére. Kövér fétises, sportos alkatú férfi vagyok. Minél kövérebbek vagytok,annál jobb!
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok nagy méretü ffi aki találkozna ma?
Sziasztok. Győr vagy környéki Párhoz csatlakoznék, utazni(max50km) és fogadni is tudok.
Visegrád, Eszetegom környékén ma nő, vagy pár játszadozni?
Most a nograd megyei bánki to parton vagyok egyik stégen kellemes szep idő van varok lányt vagy párt egy kis simogatás beszélgetésre
Fiatal nagy farkú igényes srácként keresnék párt kellemes időtöltésre a hétvégére. Helyem van, fogadni tudok, de az utazás sem gond. A többit üzenetben…
Sziasztok!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
30 éves, értelmes, többesben jártas srácként keresem párok társaságát - akár ma este is. Ha szimpatiikusnak találtok, vagy kíváncsiak vagyok rám, írjatok bátran, és ismerkedjönk, beszéljük meg a részleteket!
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Hölgyet keresek aki szeret szopni. Alkalmi vagy rendszeres találkozásokra. A hálám beszéljük meg priviben.
Hello. Kmèt környèkèn ismerkednèk.
Október 2 bulinkba keresünk szóló pasikat is, mivel jelenleg 5 szóló lány jelentkezett be. Maximum 50 éves, sportos, intelligens pasikat keresünk. Mindenki 30as 40 es korosztályból jön,
a
nem sportos. alf
sö alf
rh alf
as
Sziasztok! Esetleg péntek este valaki férfi beszállót keresne? Budapest és vonzáskörzete
Sziasztok
Van mostanában olyan pár vagy hölgy aki kalandoznak?
30F
Van mostanában olyan pár vagy hölgy aki kalandoznak?
30F
Sziasztok,kedves párt keresek autós,szabadtéri kukkolásra,hármasra! Köszönöm,szép estét mindenkinek!
Sziasztok! Zalakaroson vagyok a Parkinn hotelben. Van itt pár vagy hölgy akihez lehetne csatlakozni minden jóra? Akár a Parkinn hotelen bellul, vagy a fürdő, de akár Zalakaroson is. Ápolt intelligens potens pasi vagyok.
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Jövő héten kedd vagy szerda éjszakára kellemes időtöltés céljából hölgyet vagy párt keresek Kecskemét, Cegléd, Kiskunfélegyháza vagy Soltvadkert környékén. Részletek privátban.
Sziasztok! Van itt siófoki pár, akikhez csatlakozhatnék? Normális, megbízható, minimális tapasztalattal rendelkező pasi vagyok. Arcképet is szívesen küldök. Nem vagyok kamu, komolyan gondolom.

tarloka

florin dumitrache
Dionne Darling