Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Kisméretű srácot, pasit, férfit keresünk
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Szívesen ismerkednék párokkal, az oldalon aránylag még új vagyok, hármasban és többesben viszont már van tapasztalatom!
A mai napra, továbbá a hétvégére keresnék párt vagy hölgyet kellemes kalandozásra. Helyem van, de utazni is tudok.
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Daniel Wirdo bulira jön innen vki esetleg szombaton?
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű/21cm/ pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Sziasztok.
39 éves pasi vagyok.Budapesti párhoz csatlakoznék hetero alapon hosszú távra.
39 éves pasi vagyok.Budapesti párhoz csatlakoznék hetero alapon hosszú távra.
Párhoz beszállnék holnap napközben! Akár kukkolni is!
Sziasztok!
Megismerném azt a párt, akiknek nem csupán egy alkalmi harmadik lennék, hanem egy visszatérő, bizalmi „házi barát” - akivel megvan a kölcsönös vonzalom, az összhang, és akit időről időre szívesen bevonnának a közös játékokba.
Nem egyszeri kalandot keresek, hanem azt a párost, akiknek lehetek a kedvenc plusz szereplőjük.
Megismerném azt a párt, akiknek nem csupán egy alkalmi harmadik lennék, hanem egy visszatérő, bizalmi „házi barát” - akivel megvan a kölcsönös vonzalom, az összhang, és akit időről időre szívesen bevonnának a közös játékokba.
Nem egyszeri kalandot keresek, hanem azt a párost, akiknek lehetek a kedvenc plusz szereplőjük.
Sziasztok.
Szombat estére keresünk Baranyába Pasikat akiket izgat az 1hölgy több férfi felálltás.
Szombat estére keresünk Baranyába Pasikat akiket izgat az 1hölgy több férfi felálltás.
hejjhó, sportos, magára igényes srácként szívesen csatlakozok párokhoz. Írjatok nyugodtan
ne szóló férfiak írjanak, mert fölösleges
ne szóló férfiak írjanak, mert fölösleges
Extrém kövér házaspárhoz szállnék be harmadiknak, elsősorban a hölgy örömére. Kövér fétises, sportos alkatú férfi vagyok. Minél kövérebbek vagytok,annál jobb!
40 éves, diszkrét, kulturált férfi vagyok. Kifejezetten Szentendre és Esztergom között ismerkednék nyitott gondolkodású párokkal. Nem egyszeri kalandot keresek, hanem kölcsönös bizalmon, tiszteleten és szimpátián alapuló, hosszabb távú házi barát kapcsolatot. Fontos számomra a diszkréció, az ápoltság és az őszinte kommunikáció. Ha úgy érzitek, hogy hasonlóan gondolkodtok, örömmel megismerkedem veletek.
Sziasztok nagy méretü ffi aki találkozna ma?

tarloka

bobek
Penny