Egy FFI vagyok a sok közül aki itthon megkapja a szexet, megkapja a mindennapi szexet, de mégis vágyik valami másra, valami extrára.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Igen én is egy ilyen rohadék FFI vagyok akinek szerepelnek a Bakancslistáján extrém extra dolgok.
Hogy én ki is vagyok ? 189 cm 85 kg-os pasi. nem vagyok egy Brad Pitt, de azt gondolom, hogy megállom a helyem. A halántékom már nem őszes, a dús rövid hajam inkább már ezüstben pompázik.
Mi az amire vágyom...... lássam, halljam ahogyan egy nőt kielégítetlenek előttem, szivesen csatlakozom vagy átveszem az irányitást ha azt kérik. Érezni szeretném azt a vibrálást azt az illatot amit akkor ott az ösztrogén és a tesztoszteron együtt felszabadít. imádom az orális szexet, inkább adok mint kapok alapon.
Ami fontos........mindenek előtt a diszkréció.......lesz ami lesz.majd, akkor ott abban pillanatban dől el.
Szfváron beszállnék párokhoz esetleg, ha lehet. Helyem délelőtt lenn. Írjatok.
Sziasztok. Kecskemèten, de akàr Szegeden vagy Budapesten is ismerkednèk pàrral.
Sziasztok! Megfelelnék nektek?
(Ez egy válasz kóstolgatni üzenetére (tegnap 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:47
Holnap napközben ötvenes párként az egerszalóki Nosztalgia fürdőben ismerkednénk! Lesz ott valaki?
Karcaghoz közeli vagy utazni tudó srácot keresünk max 25 éves korig! Helyünk van, tapasztalatunk kevés. Párokkal is szívesen ismerkednénk! Idősebbek nem játszanak… :/
Sziasztok! Október 24,vagy 25én pár Szentgotthárdon? Hely van akár egész hétvégén.
Párhoz csatlakoznék hetero alapon. Adatlapomon minden egyéb info megtalálható
Párokat néznék szex közben. Ha igényled nem lennék hálátlan.
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra ,
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
Sziasztok két pasi szívesen dugnà màs feleségêt .Mi 46 45 évesek vagyunk .Helyünk nincs de kocsiba vagy nàlatok jó lenne .Ha akarod csak nêzed ahogy kényeztetjük a pàrod .vagy közösen partiban vágjuk az asszonyt természetesen csak hetero alapon.irj privit
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....
Sziasztok!
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
Feri vagyok 33-éves ápolt intelligens,abszolút diszkrét,szexőrült fiatal potens pasi!
Szívesen csatlakoznék párokhoz.hölgyekhez,nem okozók csalódást!
Ha van kedved ismerkedni velem akkor irj/irjatok bátran!
Üdv:Feri
60+os kövér párt keresek,minden megoldás érdekel.Baranya
Sziasztok!
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Hölgy, pár aki ismerkedne Győrben? Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, kemény, eres, csupasz intim.
Max diszkréció és többes tapasztalat.
Írjatok
Holnap napközben ötvenes párként az egerszalóki Nosztalgia fürdőben ismerkednénk! Lesz ott valaki?
Sziasztok !
30 körüli srác van itt akihez át mehetnénk valamikor és jól meg dugná az asszonyt ?
30 körüli srác van itt akihez át mehetnénk valamikor és jól meg dugná az asszonyt ?
Jásznagykun- szolnok vagy Heves megyéből pár ,aki ma délelőtt ráérne?
Ráckeve környékén pár aki beszálót keres helyem lenne
Ráckeve környékén pár aki beszálót keres helyem lenne

tarloka

MrSafeWordRed